Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN

Khabib poludio na UFC: Slobodno zadržite moj novac!

Khabib Nurmagomedov
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
12.10.2018.
u 13:28

UFC-ov prvak lake kategorije objavio je dugački status na Instagramu, na ruskom te nakon toga i na engleskom jeziku, uz fotografiju ljutitog izraza na svom licu,

Khabib Nurmagomedov izrazito je ljutit na UFC zbog najave kako će dvojici njegovih timskih kolega, Zubairi Tukhugovu i Islamu Makhachevu uručiti otkaze. Pita se zašto se tako nešto nije poduzelo u slučaju Conora McGregora, ali je isto tako najavio kako na to neće ostati ravnodušan, piše Fightsite.

UFC-ov prvak lake kategorije objavio je dugački status na Instagramu, na ruskom te nakon toga i na engleskom jeziku, uz fotografiju ljutitog izraza na svom licu, čime pokušava objasniti kako mu se nikako ne sviđa najava njegovog poslodavca. Naime, njegovi timski kolege, Zubairi Tukhugov i Islam Makhachev sudjelovali su u neredima nakon subotnje borbe i zbog toga im je rečeno kako je njihova UFC karijera gotova. Ipak, Khabib neće dozvoliti da se to dogodi bez njegove reakcije, odnosno čini se kako je spreman krenuti u borbu s UFC-om za karijere svojih timskih kolega. Odnosno braće, kako ih on sam naziva.

Evo što je napisao:

Želio bih se obratiti UFC-u.

Zašto niste dali otkaz nikome iz njihovog tima kada je napadnut autobus i kada je nekoliko ljudi bilo ozlijeđeno? Mogli su tamo nekoga ubiti, zašto nitko ne govori ništa o vrijeđanju moje domovine, moje religije, nacije i obitelji?

Zašto oni namjeravaju kazniti moj tim, kada su se oba tima borila. Ako kažete da sam ja započeo, s tim se neću složiti. Ja sam samo završio ono što je on započeo.

U svakom slučaju, ako je nekoga potrebno kazniti, kaznite mene, Zubaira Tukhugov nema ništa s tim. Ako mislite da ću šutjeti, onda se žestoko varate. Otkazali ste Zubairinu borbu i želite ga otpustiti zato što je udario Conora. Ali ne zaboravite da je Conor bio onaj koji je prvi udario mog drugog brata. Pogledajte snimku, sve se vidi.”

Ukoliko ga odlučite otpustiti, znajte da time gubite i mene. Mi u Rusiji nikada ne okrećemo leđa svojoj braći i s njim ću ići do kraja. Ukoliko ga odlučite otpustiti, ne zaboravite i meni poslati raskid mog ugovora, jer ako to ne napravite, raskinuti ću gu sam.

I još jedna stvar, slobodno zadržite moj novac koji je još uvijek kod vas. Podosta ste zaposleni oko toga, nemojte se samo pogušiti. Mi smo morati obraniti svoju čast i to je najvažnija stvar. I mi ćemo uvijek ići do kraja. #Braća”

Dakle, Khabib je spreman prekinuti svoju karijeru zbog kolega i vjerujemo kako je vrlo ozbiljan oko te svoje izjave. Do sada nikada nije prezentirao novac kao motiv svog bavljenja sportom, dok je više puta svoje prijatelje i obitelj navodio kao nešto najvažnije u životu.

Koliko se saznaje iz MMA medija, borba koju su Zubaira Tukhugov i Artem Lobov trebali održati 28. listopada, na idućem UFC eventu, već je otkazana. Ipak, na službenoj stranici UFC-a je još uvijek tamo i trebala bi biti sunaslovna borba Fight Nighta u Monctonu. Tko zna, možda i UFC ozbiljno shvati svoju zvijezdu i ipak odluči stati na kočnicu. Posebno nakon argumenata koje je dao."

>> Pogledajte Thompsonov nastup na meču Hrgovića

Komentara 14

Avatar hr.granicar
hr.granicar
17:06 12.10.2018.

tako su i nas srbi procijenili i ponižavali psovati i na kraju na traktore i pravac majica srbadija

Avatar fenixem
fenixem
14:42 12.10.2018.

Covijek je potpuno u pravu,tamo su sve pi....e!!!Bravo Habib......Provocirali ga na celu sa irskim piejetlicem koji mu je vrijedjao obitelj,drzavu,vijeru e zato je i dobio kako treba!A ova st...ka gore u tom ufc cirkusu kaznjava njega koji se samo branio!A onog morona koji napao autobus ozlijedio ljude i gdje je moglo biti i poginulih nista!Pa neka sad moroni kazu da je sve ovo fer!Nije,ali Habiba boli kkkk,on je svoje jedino bitno ucinio,prebio malog umisljenog isaranoga irca ka vola,dok je ovaj skoro molio Habibe sve je ovo samo biznis hahaha!!Ispunioi si mi veliku zelju tim da si ga ponizio i unistio!Bravooo Habibi!!neka pate!!

OV
Ovozemaljski
14:25 12.10.2018.

Bravo "brate"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije