Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

Khabib borbu dobio s ozljedom, evo o čemu se radi, neki ne bi mogli ustati...

FILE PHOTO: UFC 242 - Khabib Nurmagomedov v Dustin Poirier - Men's UFC lightweight title
Foto: CHRISTOPHER PIKE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
27.10.2020.
u 21:09

Ispostavilo se da je Dagestanac samo tri tjedna ranije ima zdravstvenih problema i uopće nije mogao stati na nogu, a to nitko nije znao dok nije objavio na Instagramu nakon borbe

Khabib Nurmagomedov (32) po treći put obranio titulu u lakoj kategoriji pobijedivši Justina Gaethjea trokut gušenjem u drugoj rundi, a nitko nije niti slutio što se krije iza toga. 

Dobro, možda je netko slutio da nije sve u najboljem redu budući da na vaganju Khabib stvarno nije sličio na sebe, no nitko nije znao detalje što se krije iza teškog disanja i bolnih grimasa. Čak ni Dana White. 

POGLEDAJTE: Khabibov napukli prst

FILE PHOTO: UFC 242 - Khabib Nurmagomedov v Dustin Poirier - Men's UFC lightweight title
1/3

Ispostavilo se da je Dagestanac samo tri tjedna ranije ima zdravstvenih problema i uopće nije mogao stati na nogu. 

Samo 16 dana prije borbe, sada već umirovljenom borcu, napuknuo je jedan nožni prst, a on je tu bol trpio i o svemu šutio sve do danas kada je objavio fotografije na svome Instagramu. 

Stopalo mu je potpuno nateklo 8. listopada, ali on i dalje nije odustao već je i s hendikepom pokazao svoju veličinu i sa stilom otišao u mirovinu.

Ključne riječi

Komentara 1

FA
fajlpz
17:29 28.10.2020.

Jedan od najvećih ikada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije