Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodan igrač

Kevin-Prince Boateng (28) vraća se u AC Milan

'AC Milan\'s Kevin-Prince Boateng (R) challenges Tottenham Hotspur\'s Luka Modric during their Champions League soccer match at White Hart Lane in London March 9, 2011 .  REUTERS/Alessandro Bianchi (B
Foto: Reuters/PIXSELL
21.12.2015.
u 18:18

Prva godina u Schalkeu bila je vrlo uspješna, ali protekle sezone značajno mu se smanjila minutaža, da bi u svibnju došlo do sporazumnog raskida ugovora

Veznjak reprezentacije Gane Kevin-Prince Boateng (28) vraća se u AC Milan, i to kao slobodan igrač, objavio je u ponedjeljak talijanski nogometni prvoligaš. Boateng je karijeru počeo u Herthi, potom je bio u Tottenhamu, Portsmouthu, a 2010. stigao je u AC Milan, gdje je proveo tri uspješne sezone. No, godine 2013. za 10 milijuna eura otišao je u Schalke.

Prva godina u Schalkeu bila je vrlo uspješna, ali protekle sezone značajno mu se smanjila minutaža, da bi u svibnju došlo do sporazumnog raskida ugovora.

>>'Izblajhani' Boateng izazvao smijeh na treningu Milana

Komentara 1

MA
Maxi73
00:24 22.12.2015.

Šta će im on. Slab igrac, težak čovjek kojeg u Schalkeu nisu više željeli, kako sportski tako i ljudski. Na što je Milan spao da njega ponovno dovode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije