Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ PREDSJEDNIK
Povratak na članak

Kerum: Neću Brbića u Hajduku, to je Andabakov čovjek

Splitski gradonačelnik tvrdi da bi Andabak prvo trebao kupiti većinu dionica, a onda postavljati koga hoće

Komentari 8

TO
Tot
13:04 18.07.2012.

tako je kerum , trebaš očistiti sve te lopine iz hajduka, da bude jednom normalan klub ko dinamo

VL
Avatar feudalac
feudalac
14:11 18.07.2012.

Ahaaaaaahaaa, al gustam, Hajduk jos nije dotaknuo dno, slijedi rasplet drame. Predvidjam da ce navijacka banda, zvana torcida upasti u klupske prostorije i preuzeti klub u rasulu. Novi predsjednik biti ce bajro islamovic a splitski redikuli ce igrati badava.

VL
OB
-obrisani-
14:21 18.07.2012.

ovaj je potpuno poludija! dan prije utakmice u kojoj možemo osigurat još koju kintu ako prođemo, on osporava jednoglasnu odluku nadzornog odbora kojega su izabrali navijači i članovi kluba! a sve je to odrađeno nakon što je grad prepustio navijačima, kroz udrugu "naš hajduk", imenovanje tog istog nadzornog odbora. andabak je trenutno nebitan... osim što nije u dobrim odnosima s kerumom jer mu nije financijski pomogao u njegovom poslovnom kolapsu.

VL
OB
-obrisani-
14:28 18.07.2012.

nažalost, čeka nas mučnih desetak mjeseci do lokalnih izbora... ne samo u vezi hajduka. a ne bih se čudio da i na tim izborima nađe kritična masa glasača koji će izabrati nekoliko kerumovih priljepaka da imaju većinu zajdno sa hdz-om, idiotom podrugom i sličnima.

VL
OB
-obrisani-
14:30 18.07.2012.

okej, znam da se ovaj portal, kao i novine, ne čitaju u dalmaciji, pa očekujem veliki broj minusa iz zagreba, slavonije, bosne...

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
16:25 18.07.2012.

ma fucka se kerumu za hajduka, on vodi neke svoje privatne ratove, a hajduk ce bit kolateralna zrtva.....

VL
SE
senior
16:27 18.07.2012.

Svaki pošteni cirkus ima klovnove, akrobate, mađioničare i dresere životinja. Cirkus Split i NK Hajduk ima samo klovnove. Isti se dnevno mijenjaju ali program je već godinama isti. Spliće nedajte se za sve vam je kriv Dinamo i Mamić. Oni su vam uvalili kukavičje jaje u vidu i liku Keruma.

VL
AS
assssssstttii
22:47 18.07.2012.

Nije Kerum lud. Prodal bu dionice u vlasništvu Grada i još bu naplatil danas odobrenih iz gradske blagajne 7,2 miljončeka kuna od novog gazde. I još će mu nagurati raznih dugova za napunit gradsku blagajnu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.