Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLEDAO UTAKMICU
Povratak na članak

Snažna poruka Keka: To je vrlo ružna spoznaja s poljudskog derbija

- Osigurana je Europa, sad je samo pitanje u kojem dijelu ćeš ući u Europu. Puno je posla do kraja, volio bih dobiti bitne informacije za iduću sezonu - kaže Kek

Komentari 8

Avatar petrolio
petrolio
13:41 23.04.2018.

naravno da je kek zadovoljan suđenjem u splitu kad je sudac kartonima eliminirao čak 4 igrača dinama za iduću utakmicu dinama protiv rijeke, a najkomičniji slučaj je karton koji je dao fioliću koji je čisto izbio loptu! zanimljivo kako je za keka dobro suđenje iako nije svirano radoševićevo igranje rukom unutar 16 m (čisti penal + drugi žuti-tj.crveni), niti nije vidio kad je nižić kontru dinama prekinuo rukom ( i njemu bi to bio 2- žuti tj.crveni)....da su ovakvi previdi bili kontra rijeke kek bi vrištao o krađi i uroti, a ne bi pričao o dobrom suđenju! licemjer....

VL
HR
Hrabraja
13:23 23.04.2018.

Koji stručnjak, umjesto da se navi svojim problemima on o suđenju

VL
ED
europski dinamo
15:12 23.04.2018.

Naravno da je odlično suđenje kad Dinamu nije suđen čisti penal i oprošten crveni hajdukovcu. Kek reci Bradariću da ne smije braniti gol rukama kao u zadnja 2 derbija u Zagrebu,ustvari ne moraš jer ionako suci to ne sude.

VL
DU
Deleted user
14:15 23.04.2018.

Daj Kmek preuzmi slo reprezentancu i pomakni stvari s mrtve točke, pa zažežljeli se ljudi biti sudionici velikih takmičenja dosta više uz laško i tv ekrane.

VL
MV
Mijat vrdoljak
16:46 23.04.2018.

Kako da to komentiram"dobro dosuđeno, to je za mene loša spoznaja" valjda jer bi moglo opet biti dobro odsuđeno a to nije dobro. Hoćemo arbitražu ne pravednu nego pravičnu.

VL
GO
gossiplankaupdates
15:46 23.04.2018.

The last time a Saudi king visited Malaysia was in 2006, when King Abdullah, King Salman's half-brother and predecessor, flew in with a 300-member Watch News Updates At Gossiplankaupdates. https://gossiplankaupdates.com/

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.