Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remi u Zaprešiću

Kekova družina izgubila prve prvenstvene bodove u novoj sezoni

Inter - Rijeka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
07.08.2016.
u 21:06

Rijeka je izgubila prve prvenstvene bodove u novoj sezoni. Kekova družina je tijekom cijele utakmice bila bolja od Zaprešićana, ali je previše promašivala

U susretu 4. kola Prve HNL u Zaprešiću Inter i Rijeka igrali su 1:1. Utakmicu je pred 500-tinjak gledatelja sudio Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca.

Rijeka je izgubila prve prvenstvene bodove u novoj sezoni. Kekova družina je tijekom cijele utakmice bila bolja od Zaprešićana, ali je previše promašivala.

Interov vratar Čović je zaustavio Gavranovićev udarac s bijele točke, Ristovski je u mat-situaciji pogodio gredu, a promašivali su još Vešović, Matei i Bezjak.

Posljednje minute susreta donijele su dramu. Gavranović je u prvoj minuti sudačke nadoknade zabio za Rijeku, a samo dvije minute kasnije Puljić je iz jedanaesterca zabio za izjednačenje.

- Teško je na ovakav način izgubiti bodove. Nakon toliko prokockanih šansi, zabili smo pogodak, a onda je došao pad koncentracije i dopustili smo Interu jedan udarac... - rekao je Rijekin trener Matjaž Kek

>>Dinamo iz Vinkovaca odlazi s nova tri boda, Kranjčar: Veselim se derbiju s Hajdukom

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar mlijeko
mlijeko
22:27 07.08.2016.

Šteta. Da je Gavranović dao gol iz penala bila bi to šetnja do pobjede...

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
23:31 07.08.2016.

Ha,ha Kmek europski mag na kraju bu vrtitnjak dobil

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:34 07.08.2016.

Kmek zahvali dinamu šta ti je Kramarića fit igrača dao i od silnog čekanja eksplodirao u reci .. ništa ti nisi doprinjel nikad više takva reka nikad više takav Krama.. splet okolnosti a ti se tu slučajno zetekao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije