Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretno sutra
Povratak na članak

Kek i Bradarić najavili Olympiakos: 'Želimo europsku Rijeku!'

- Igramo protiv europskog velikana, ali Rijeka je lani pokazala da se može sa svakim dobro nositi.

Komentari 12

IL
ilijan
23:46 15.08.2017.

Ja kao Dinamovac želim Rijeki plasman u ligu prvaka!

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
21:08 15.08.2017.

Pa imamo europsku Rijeku dok je na klupi Matjaž Kek jer kada preuzme neki naš domači imacemo ponovo balkanske čevape.

VL
DU
Deleted user
00:41 16.08.2017.

po nekoj logicim stvari poslije kiše sjaji sunce poslije par loših izgubljenih utakmica dolazi bolja igra - reka ovo dobija ili bar neodlučeno

VL
WE
weAreCro
00:14 16.08.2017.

Ja vam to isto od srca zelim ali nazalost radite isto kao i Dinamo, prodajete najbolje igrace pa zelite onda nesto ostvariti u europi. Zao mi je ali mislim da nista od pustih zelja, za europu vam nedostaju igraci koji vise nusub sa vama a to se je vidjelo u vasoj igri u zadnjih par utakmica.

VL
NO
nogogaz
07:27 16.08.2017.

Srećom slovenci u lipoj našoj!

VL
MU
muh
07:29 16.08.2017.

Ništa od toga Kek nasvidenje.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:28 16.08.2017.

rijeka nije pola partizana što se tiče napada, i općenito kvalitete igre. nemojmo se zanositi, olympiakos je moćan, i njega doma nisu pobjeđivali daleko jače ekipe, pa nema potrebe hvastati se unaprijed, prije nego je lopta krenula s centra. u čemu je to rijeka konkurentna grcima? broju igrača na terenu, samo po tome. u svemu ostalome, grci su pola stoljeća naprijed. i nije kek nikakva veličina, već sigurni novci koje onaj talijan još uvijek može upumpavati u klub. pravi interesi će se vidjeti kad se kantrida izgradi, a rujevica postane ono što je i zamišljena. puno sreće rijeci, trebat će joj, kao što će joj trebati i svesrdna pomoć sudaca, kao protiv austrijanaca. jer bolji ne pobjeđuje uvijek, al većinom, velikom, da. a igrači, njihov maksimum je ionak poznat, gruba igra, direktno na igrača, to se kod nas u slučaju rijeke i hajduka zove 'muška igra', dok dinamcima se to piše kao prljava i opasna igra. izležavanje također pali u slučaju rijeke. protiv grka nitko se nije naigrao, a rijeka ima male šanse za prolazak, pa nek se pobrine da ne bude baš kanta za napucavanje, čisto radi nekog ponosa. još jednom, puno sreće, volio bih da sutra u ponoć slavimo za sva 4 naša kluba, al nekako je realnije da nam uspiju dva, rijeka i dinamo, u skupine el. hajduk i osijek su svoje ispričali, sad slijedi triježnjenje.

VL
AS
atilla sb 1986
21:40 15.08.2017.

Reka? Evropska?

VL
KI
kinez14
10:23 16.08.2017.

Ova izjava je mlacenje prazne slame. Miskovic je dokazao da se niti ne nada prolasku u LP prodavsi igraca prije povijesne utakmice u Sporting

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.