Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretno sutra

Kek i Bradarić najavili Olympiakos: 'Želimo europsku Rijeku!'

Matjaž Kek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
15.08.2017.
u 21:02

- Igramo protiv europskog velikana, ali Rijeka je lani pokazala da se može sa svakim dobro nositi.

Večer uoči prvog dvoboja play-offa Lige prvaka protiv Olympiakosa, Rijekin trener Matjaž Kek te vezni igrač Filip Bradarić održali su konferenciju za medije u Pireju. Optimistično su najavili veliki ispit pred kojim će sutra od 20.45 biti hrvatski prvak protiv kluba koji je sedam uzastopnih godina prvak Grčke. 

- Već je nakon ždrijeba bilo jasno tko je favorit u ovom dvoboju. Ali uza sav respekt koji imamo prema tako klubu tako velike tradicije i kvalitete kao što je Olympiakos, Rijeka je došla u Pirej odigrati europski, odigrati tako da se sve na kraju odlučuje na Rujevici. Istina je da smo imali problema u zadnje vrijeme, ali ovo je zadnji krug kvalifikacija protiv kluba koji te tjera da igraš najjače. Budimo hrabri, agresivni i pokažimo Rijeku u onom svjetlu koje joj je omogućilo da igra takve utakmice. Pogledali smo obje njihove utakmice s Partizanom i pripremili se - rekao je trener Kek te još jednom ponovio: 

- Cilj nam je i želja da se odlučuje na Rujevici.

- Igramo protiv europskog velikana, ali Rijeka je lani pokazala da se može sa svakim dobro nositi. Došli smo skupo prodati kožu, napraviti posao i jedva čekamo utakmicu. Moramo biti puni samopouzdanja i odraditi ono što smo se dogovorili. Ako to napravimo, nadam se da se kući možemo vratiti s dobrim rezultatom. Olympiakos ima izuzetne individualce, naročito u fazi napada. Dosta smo pričali o suparniku, mislim da ih možemo jako dobro zatvoriti - rekao je Filip Bradarić.

Komentara 12

IL
ilijan
23:46 15.08.2017.

Ja kao Dinamovac želim Rijeki plasman u ligu prvaka!

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
21:08 15.08.2017.

Pa imamo europsku Rijeku dok je na klupi Matjaž Kek jer kada preuzme neki naš domači imacemo ponovo balkanske čevape.

MU
muh
07:29 16.08.2017.

Ništa od toga Kek nasvidenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije