Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILI ŠEST KOMADA

Katastrofa Hrvatske, ovo nam je najteži poraz u povijesti!

Španjolska Hrvatska Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/13
11.09.2018.
u 22:38

Najteži poraz Hrvatske do večeras dogodio se u 2009. u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Tada je reprezentacija koju je vodio Slaven Bilić na Wembleyju izgubila od Engleske s 5:1.

Ovoga smo ljeta uživali u pothvatu hrvatske nogometne reprezentacije koja je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojila srebro, no večerašnju utakmicu sa Španjolskom bilo je teško gledati.

Vatreni su u prvom kolu Lige nacija u Elcheu izgubili sa 6:0 i to je najteži poraz Hrvatske u povijesti!

>> Pogledajte zagrijavanje vatrenih uoči utakmice sa Španjolskom

Izabranici Zlatka Dalića još su i dobro otvorili utakmicu, Santini i Perišić imali su dobre prilike koje nisu iskoristili. No, vatreni su onda sasvim stali i gotovo da se nisu vidjeli na terenu, a Španjolci su neumorno trpali mrežu neraspoloženog Lovre Kalinića koji je usput postigao i autogol. Golove su zabili Saul (24), Asensio (33), Kalinić (ag. 35) Rodrigo (49), Ramos (57) i Isco (70).

Znali smo da Španjolci 15 godina nisu izgubili kod kuće, da imaju reprezentaciju koja je tri puta skuplja od naše, no ovaj rezultat nismo mogli ni sanjati. Neugodan poraz svjetskih doprvaka odjeknut će nogometnim svijetom.

Najteži poraz Hrvatske do večeras dogodio se u 2009. u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Tada je reprezentacija koju je vodio Slaven Bilić na Wembleyju izgubila od Engleske s 5:1. Englezi su nas 2008. svladali s 4:1, a istim rezultatom izgubili smo od Slovačke 1994. u prijateljskoj utakmici.

Komentara 65

Avatar Idler 3
Idler 3
22:45 11.09.2018.

Dogodi se, obično nakon velkih uspjeha no ni problem poraz. More se igra unaprijedit il poboljšat, problem je kaj nemamo kvalitete. Gdo budeju nasljednici? Baš ih nit ni na vidiku.

Avatar Analytic
Analytic
22:44 11.09.2018.

Nema veze, desi se i najboljima....i Spanjolska je na SP-u 2014 izgubila 5:0... Ništa ne zamjeravam deckima jer su u prvih 20 minuta stvarno igrali bolje. Treba im mali šok da se probude prije nego što ozbiljnije tekme dodu. Za utjehu, barem nam najtezi poraz u povijesti nije više 5:1 protiv onih pokvarenih Engleza....

DU
Deleted user
23:02 11.09.2018.

Da su dečki uspjeli zabiti bar jedan gol od tri stopostotne šanse priča bi bila sasvim drugačija. 6 udaraca i 6 primljenih golova uz to jedan kroz noge i jedan sam sam sebi to nije golman za reprezentaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije