Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTA BARCU?

Katarski milijuni čekaju Xavija, ali SAD je još uvijek izgledna opcija

Xavi
Foto: Reuters/PIXSELL
08.03.2015.
u 08:15

Xavi ima ugovor s Kataloncima još jednu sezonu, ali je teško odoliti ponudi jednog katarskog kluba koji mu navodno nudi čak šest milijuna eura po sezoni.

Sve je izglednije da će Xavi Hernandez (35) na ljeto napustiti Barcelonu i otići u Katar. Xavi ima ugovor s Kataloncima još jednu sezonu, ali je teško odoliti ponudi jednog katarskog kluba koji mu navodno nudi čak šest milijuna eura po sezoni.

Već se duže vrijeme nagađa o tome gdje će Xavi nastaviti karijeru koji se u početnom sastavu Barcelone našao u tek 13 od 46 susreta ove sezone. Osim Katara spominjao se i SAD, tj. New York City čiji je kapetan Xavijev bivši suigrač David Villa.

>> Xavi napušta Barcelonu: Našao se s predstavnicima New Yorka i dogovorio transfer

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije