Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči El Clasica

Katalonci bijesni, suci ponovno na nevjerojatan način zakinuli Barcelonu

Luis Suarez
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
18.12.2017.
u 09:10

- Nisam dobro vidio, ali postoji tehnologija koja nam može pomoći da vidimo takve stvari, je li lopta ušla u gol ili nije - kaže trener Valverde.

Barcelona je već treći put ove godine na nevjerojatan način zakinuta zbog velikih pogrešaka sudaca pa navijači katalonskog kluba s razlogom strepe za pobjede ako Messi i društvo ne napune do vrha mreže suparnika. Jer kad su oni u pitanju vrijedi novo pravilo - ako lopta ne uđe u gol barem metar i pol - nije pogodak!

Naime, nakon što im nisu priznati pogoci protiv Betisa i Valencije, iako je lopta bila 'debelo' iza gol linije, isto se dogodilo i u nedjelju protiv Deportiva.

Luis Suarez
1/6

Katalonci su protiv Betisa i Valencije zbog spomenutog propusta izgubili bodove (oba puta završilo 1:1), što srećom nije bio slučaj i protiv Deportiva jer su unatoč brojnim promašajima Messija (promašio i jedanaesterac) uvjerljivo slavili sa 4:0. A moglo je biti i 5:0 da je priznat Suarezov pogodak nakon atraktivnog poteza 'rabonom'.

Da nije bilo propusta protiv Valencije, Barcelona je sada mogla imati osam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Atletica, ali i čak trinaest više od Reala s kojim ga sljedećeg vikenda očekuje okršaj u Madridu. 

Zbog svega trener Ernesto Valverde zaziva uvođenje tehnologije.

- Nisam dobro vidio, ali postoji tehnologija koja nam može pomoći da vidimo takve stvari, je li lopta ušla u gol ili nije. A mi u ligi ne koristimo tehnologiju. Ne znam je li to zato što je skupa, ali apsurdno je da na ovoj tehnološkoj razini to ne koristimo bolje - rekao je trener Barcelone.

Komentara 3

VI
vidum
12:27 18.12.2017.

I njihovim nogometom kao i hrvatskim drma vladajuća mafija.

HR
hrvatin
19:27 18.12.2017.

Sramota nad sramotama.Barcelonu se tretira u spanjolskoj isto kao i Hajduka i Dinama u bivsoj smrdoslaviji.Kradu ih gdje god stignu jer na posten nacin ne mogu im nista.Real moze samo sanjati titulu koju nije vidio godinama a nebi ni prosle sezone da nije bilo one superkradje kad Barceloni nije priznat gol iako je lopta bila metar u golu.Naravno u el classicu mozemo ocekivati novu kradju ako zatreba,bas onakvu kakvom je lani pokraden Bayern u madridu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije