Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SA SP-A U JAR-U

Kartoni suca Webba idu na aukciju, a zarada u humanitarne svrhe

\'English referee Howard Webb gestures during the English Premier League football match between West Bromwich Albion and Tottenham Hotspur at The Hawthorns in West Bromwich, West Midlands, England on
AFP
13.11.2010.
u 13:28

Nogometni sudac Howard Webb odlučio je prodati kartone koje je koristio tijekom SP-a u JAR-u.

Prikupljeni novac engleski će sudac darovati u humanitarne svrhe. Webb je osim finala Španjolska - Nizozemska sudio još tri susreta. Time se pridružio akciji organizacije PhysCap koja pomaže djeci s posebnim potrebama.

Naravno, na aukciji će osim žutog kartona biti i crveni, onaj o kojem se puno pričalo a nije pokazan Nigelu de Jongu poslije karate poteza nad Xabijem Alonsom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije