Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMIC SLAVIO

Karlović zaustavljen u drugom finalu zaredom

Ivo Karlović
OLIVER KRATO/dpa/DPA/PIXSELL
21.07.2014.
u 02:01

Večeras je ispalio čak 39 aseva te nije izgubio ni jedan gem na svoj servis, ali to nije bilo dovoljno.

Ivo Karlović nije uspio obraniti naslov na ATP turniru u Bogoti. U finalu ga je svladao Bernard Tomic sa 7:6(5), 3:6 i 7:6(4).

Karlović ni u svom drugom finalu zaredom i četvrtom ove godine nije uspio otići do kraja. Večeras je ispalio čak 39 aseva te nije izgubio ni jedan gem na svoj servis, ali to nije bilo dovoljno.

U odlučujućem setu je kod 6:5 za Tomica spasio dvije meč lopte, no nakon toga je pokleknuo u tie-breaku.

Bez obzira na poraz, 35-godišnji tenisač može biti itekako zadovoljan igrom koju je pokazao ove sezone.

>> Marin Draganja osvojio prvi ATP turnir u karijeri

Komentara 1

PE
peugeot
14:24 21.07.2014.

Karlo, Karlo! "Uze te" Tomic Australac, nasih korjena, rodjen u Njemackoj, ciji stari razbi nos bivsem sinovljevom sparing-partneru Francuzu (i zato bi osudjen i "izriga" Francuzu dobru lovu!) pobijedi te bas u tvom fahu (tee-break) i to - dvaput! Slusaj,, nesto, taj Tomic je klasa tenisac i da mu nije na ledjima tog i takvog oca koji na njega vrsi presiju talentom bi vec davno bio medju deset najboljih tenisaca svijeta. Pozdrav!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije