Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA EKVADOR U 1. KOLU
Povratak na članak

Karlović: Sreća je da će Ekvadorci doći bez navijača

Hrvatska će u prvom kolu Svjetske skupine Davisova kupa sljedeće godine igrati protiv reprezentacije Ekvadora. Susret je na rasporedu od 5. do 7. ožujka 2010. godine.

Komentari 4

XY
xyxyxy
12:44 23.09.2009.

Opet će se Srbi na čelu s Đokovićem i njegovim ocem žalit da je ždrijeb namješten i da dobivaju najteže protivnike. Hm...

VL
KA
Kamenjak
13:52 23.09.2009.

U Poreču su se i srpski rukometaši osjećali kao u Čačku.

VL
OB
-obrisani-
16:11 23.09.2009.

Volio bih da protiv Ekvadora igramo u Splitu! Da vidimo hoće li Arena zjapiti prazna ili će \"najveći poznavatelji teniskoga sporta i najbolji navijači u Hrvatskoj\" znati prepoznati da je našoj reprezentaciji potrebna pomoć. Pa čak i protiv \"neatraktivnog Ekvadora\"...

VL
Avatar Topgen
Topgen
13:22 23.09.2009.

Cacicu , ako opet bude Porec , izlazimo na ulice !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.