Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP turnir

Ivo Karlović protiv Marca Chiudinellija u četvrtfinalu Newporta

Ivo Karlović
Foto: Press Association/Pixsell
1/8
13.07.2016.
u 20:58

U četvrtfinalu će Ivo Karlović igrati protiv Švicarca Marca Chiudinellija

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Newportu, on je u dvoboju 2. kola svladao Kanađanina hrvatskog porijekla Franka Dančevića sa 3:6, 7:6 (5), 6:4 nakon sat i 50 minuta igre.

Bio je ovo drugi međusobni dvoboj Karlovića i Dančevića, a naš je veteran uzvratio Kanađaninu za poraz u 1. kolu Wimbledona prije dvije godine.

Karlović je loše započeo dvoboj i u svom prvom servis-gemu izgubio servis. Bio je to i jedini put da je Karlović popustio na svom početnom udarcu, ali taj "break" nije uspio nadoknaditi do kraja prvoga seta iako je u sedmoj igri imao 0-40 na servis Dančevića. Kanađanin je tada svaki put pogodio prvi servis i uspio spasiti gem.

U drugom setu Karlović je još dva puta imao po 0-40 na servis Dančevića, u drugom i šestom gemu, no i u ta se dva slučaja Kanađanin izvukao, pa je o pobjedniku odlučivao "tie-break". U odlučujućoj igri Karlović je s dva "mini-breaka" poveo sa 3-0, te tu prednost uspio sačuvati do kraja iako je Dančević vratio jedan "mini-break".

Kod rezultata 4-4 u trećem setu Karlović je po četvrti put u susretu izborio 0-40 na Dančevićev servis, te iskoristio treću od te tri vezane "break-lopte", a 12. ukupno u meču za prvi "break" i servis za meč koji je pretvorio u pobjedu.

U četvrtfinalu će Karlović igrati protiv Švicarca Marca Chiudinellija koji je pobijedio Australca Johna-Patricka Smitha sa 1:6, 6:3, 6:3.

Komentara 1

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
22:00 13.07.2016.

evo i rezultata meča.... 7-6, 6-7 i 7-6...jel' tako Ivo ? Koliko staviti na over 35 gemova ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije