Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davisov kup

Andy Murray u Beogradu možda samo kao gledatelj

Murray - Raonic
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
12.07.2016.
u 15:30

Za Srbiju neće igrati Novak Đoković i Viktor Troicki, tako da će i za jednu i za drugu reprezentaciju nastupiti rezervne postave.

Mogao je to biti jedan od najjačih četvrtfinalnih parova Davisova kupa, no kako sada stvari stoje bit će najslabiji. Andy Murray odlučio je jučer da neće igrati za Veliku Britaniju u ovotjednom dvoboju sa Srbijom. Eventualno će, kazao je, u Beograd doći kao gledatelj!?

Za Srbiju neće igrati Novak Đoković i Viktor Troicki, tako da će i za jednu i za drugu reprezentaciju nastupiti rezervne postave: ­Dušan Lajović (82. na ATP listi) i Filip Krajinović (108.) s domaće te Kyle Edmund (68.) i Daniel Evans (91.) s gostujuće strane. A igra se na zemlji. 

>>Dodig o teškom iskušenju: Bryane se može pobijediti

>>Čilić: Amerikanci su najteži suparnik na putu prema finalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije