Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ZEMLJI

Karlović izbacio Monaca za polufinale Düsseldorfa

Ivo Karlović (1)
22.05.2014.
u 15:33

U polufinalu Karlovića čeka Čeh Jiri Vesely koji je sa 6:1, 6:1 nakon sat i četiri minute igre pobijedio Austrijanca Jürgena Melzera.

Ivo Karlović pobijedio je Argentinca Juana Monaca sa 6:4, 3:6, 6:3 nakon sat i 56 minuta igre te tako izborio polufinale zemljanog turnira u Düsseldorfu.

'Divu sa Šalate' bio je dovoljan po jedan break u prvom i trećem setu za prolazak dalje. U prvom setu break je napravio u trećem gemu, dok je u odlučujućem setu servis Argentincu uzeo kod rezultata 4:3.

Monaco se privremeno vratio u igru dobivši drugi set sa 6:3 uz break u osmom gemu.

U polufinalu Karlovića čeka Čeh Jiri Vesely koji je sa 6:1, 6:1 nakon sat i četiri minute igre pobijedio Austrijanca Jürgena Melzera.

Pavić korak do glavnog turnira Roland Garrosa

Ante Pavić pobjedom protiv Rumunja Mariusa Copila sa 3:6, 6:3, 6:3 izborio je treće, posljednje kolo kvalifikacija na Roland Garrosu. Za prolazak u glavni turnir mora pobijediti Australca Thanasija Kokkinakisa.

>> Čilić ponovno u Umagu: Marin igra na jubilarnom 25. izdanju turnira

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije