Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbojka
Povratak na članak

Karlovčani gostima pokazali što ih čeka u prvoj ligi

Iako je odigrano tek prvo kolo nove prvoligaške sezone, Karlovčani već mogu zaboraviti na glavnu bojazan - ispasti iz lige ne mogu jednostavno nikako.

Komentari 1

MR
MOK RI
23:42 12.10.2009.

Molio bih Vas da se prije nego sljedeći put govorite o nekome kao sada o \'\'MOK Gornja Vežica\'\' raspitate malo o tom ODNOSU prema nečemu i o kome pišete. Jer ovo što ste napisali, dečki iz Vežice apsolutno nisu zaslužili. Također, trebali ste uzeti u obzir da je \'\'OK Karlovac\'\' prošle godine bio trećeplasirana momčad 1-A lige. I da, Gornja Vežica nije predgrađe Rijeke nego dio grada ili kvart, kako god hoćete. Pozdrav iz Rijeke!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.