Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TONEMO SVE DUBLJE
Povratak na članak

Karamarko i Tedeschi, spasite hrvatsku košarku!

Vrh HKS-a mogu promijeniti samo politika i financijska moć

Komentari 18

KA
kampanel
12:00 07.09.2011.

Kakav Karamarko i Tedeschi ,pa oni su je i sje**** zbog njih su Draper,andrić,Žorić i slični i bili u reprezentaciji a Banić,Planinić i Lončar fasovali.

VL
NI
nisde
09:10 07.09.2011.

tresla se brda rodio se miš. ne pratim košarku niti me interesira,ali znam kako to sve ide kod nas nakon tjedan dana nikome ništa,sve će se zaboraviti,a lopovi će i dalje vladati košarkom.

VL
DM
dexter_morgan
09:27 07.09.2011.

ako su političari ti koji bi trebali spasiti našu košarku, onda bolje da je ni nema

VL
Avatar delminium
delminium
09:30 07.09.2011.

Emil da vas spasi! Bravo za novinara Brajdića, samo nek nam objasno odakle spasitelju prvi milijun? Ili još bolje kad će vratit ukradeno iz Sinja?

VL
JO
jolly
09:30 07.09.2011.

Brajdiću, prestani pisati o košarci kad nemaš pojma, niti te interesira. Kakav Repeša? Pa pod njegovim vodstvom (sa šest centara) smo igrali gore nego sada.

VL
JA
JackRussell
09:32 07.09.2011.

Ma kakav Karamarko, on će možda i u zatvor kad HDZ ode s vlasti, naglo će mu nestati utjecaj u KK Zagreb i taj će se klub vratiti na staro. Tedeschi je druga priča, ali čovjek je pošten, sposoban i teško mi je za vjerovati da će sam sebi dozvoliti da krene u taj prljavi \"street fight\" s Radićem. No, postoji jedno rješenje za Radića, neka svi reprezentativci odbiju igrati dok je on predsjednik, pa da ga vidimo. Isto tako, osobno vidim Stojka Vrankovića kao idealnog predsjednika, nešto što u nogometu vidimo Bobana na čelu HNS-a. Stojko je legenda hrvatske košarke, poštuju ga sve strukture, voli Hrvatsku i košarku, te je više nego sposoban obavljati takvu dužnost. No, zamjeram mu da je, zajedno s ostalim legendama hrvatske košarke, previše pasivan. Nema nigdje niti njega, niti Rađe, Kukoča, a bez njihova pravog glasa teško da se nešto može učiniti.

VL
DM
dexter_morgan
09:57 07.09.2011.

mi hrvati volimo sebi tepat da smo iznad drugih, ali stvarnost nas iznova i iznova demantira, dok smo spavali na lovorikama jedne genijalne generacije, košarkaški savez su preuzeli miševi. a porazi i frustracije su logična posljedica iako je košarka u vrijeme rađanja države bila naš najvažniji sport i praktički ministarstvo vanjskih poslova, dozvoljeno je da od vlasti bude šikanirana i gurnuta u stranu (sjetite se samo kako je tuđman zabranio nba prijenose) treba sve promijeniti, ugledati se na istočne susjede koji imaju kontinuitet dobrog rada, oni sigurno ne dozivaju šukere i karamarke da im se petljaju u posao ili ih spašavaju

VL
ZK
ZKaquila
11:25 07.09.2011.

Kako se može uspoređivati uspješni i obrazovani poduzetnik s političkim siledžijom? Stvari su apsurdne. Karamarko je ogrezao u politici i na temelju te moći nešto je u košarci - na žalost! U svakom slučaju: radić mora otići jer je unazadio košarku i točka! Imamo vrhunskih trenera i bivših igrača između kojih bi lako bilo izabrati kvalitetno rješenje. Za predsjednika saveza svakako mogu konkurirati Rađa, Vranković, Kukoč i sl. a za izbornika Spahija i osobito Aco Petrović!

VL
HK
hrvat_knin
12:29 07.09.2011.

odlican tekst, a jos bolji je u danasnjim sportskim novostima! novinari, ma tko sta mislio o ovom ili onom novinaru, konacno su napisali crno na bijelo: radic je u 16 godina upropastio sportski hr-brand, pa danas klinci i njihovi roditelji puse lazu i prevare onih lopova mamica, te salju djecu na nekakav seljacki nogomet, umjesto na kosarku. sto god se dogodilo, danko radic mora otici iz hr-kosarke i nikada, nikada se ne smije vratiti. drzava treba pomoci zadar, sibenik i split, da njihovi klubovi izadju iz kome! uz dva ili tri jaka zg-kluba uskoro cemo imati najsnazniju kosarkasku ligu u europi, umjesto nekakve jebene regionalne gudjir lige. hrvati smo oduvijek bili najbolji kosarkasi europe, da nam je pamet i strategija srbijanskih trenera, prepisali bi sve u europi.

VL
GU
Gustavo
12:40 07.09.2011.

Mene klinci pitaju kakav je to sport oko kojeg se toliko živciram.

VL
PE
Perica11
14:28 07.09.2011.

Setite se 1995 god. kada ste napustili postolje za medalje, mozda vas jos uvek zbog toga Bog kaznjava.

VL
OB
-obrisani-
13:07 07.09.2011.

07.09.2011. u 12:29h hrvat_knin je napisao/la: odlican tekst, a jos bolji je u danasnjim sportskim novostima! novinari, ma tko sta mislio o ovom ili onom novinaru, konacno su napisali crno na bijelo: radic je u 16 godina upropastio sportski hr-brand, pa danas klinci i njihovi roditelji puse lazu i prevare onih lopova mamica, te salju djecu na nekakav seljacki nogomet, umjesto na kosarku. sto god se dogodilo, danko radic mora otici iz hr-kosarke i nikada, nikada se ne smije vratiti. drzava treba pomoci zadar, sibenik i split, da njihovi klubovi izadju iz kome! uz dva ili tri jaka zg-kluba uskoro cemo imati najsnazniju kosarkasku ligu u europi, umjesto nekakve jebene regionalne gudjir lige. hrvati smo oduvijek bili najbolji kosarkasi europe, da nam je pamet i strategija srbijanskih trenera, prepisali bi sve u europi. .................................. Hoces da mi objasnis kada su to hrvatski kosarkasi bili najbolji u Evropi?!!!

VL
HK
hrvat_knin
14:34 07.09.2011.

07.09.2011. u 13:07h Marllboro je napisao/la: .................................. Hoces da mi objasnis kada su to hrvatski kosarkasi bili najbolji u Evropi?!!! ----------- hocu - do prije nekoliko godina, dok nije bilo inflacije ne-amerikanaca, u nba hall of fame u springfieldu bilaa su samo cetiri ne-americka igraca: bjelov, drazen, kreso i drazen dalipagic. dakle, od cetiri ne-amerikanca, dva i pol su hrvati (za one koji ne znaju, dalipagic je rodjen u mostaru, kao dijete hrvatskih roditelja, nakon mostara otisao u partizan, sve ostalo je legenda). pazi, birali amerikanci, koje boli jurac odakle ko dolazi, dakle taj izbir nesto govori.

VL
PE
Perica11
14:48 07.09.2011.

Jeste, u pravu si, samo sto je i Divac bio u NBA. E, da kada smo kod toga ko je sta, pa ni Drazen bas nije cist Hrvat.

VL
ST
strani
15:25 07.09.2011.

a ko nam je kriv? nama finale igraju dva kluba koja skupa nemaju 100 navijača. Zašto igramo ovu regionalnu ligu kad je očigledno da nam ništa ne donosi. Propao nam je Šibenik koji nam je dao najboljeg svih vremena, propada Split kojeg je svjetska košarka proglasila za najbolji klub prošlog stoljeća( naravno izvan NBA). Nestat će i Zadar i Cibona( koja je po meni najveći krivac za ovo )jer su dugovi preveliki i teško neko bez političkog sponzorstva to može posušiti.

VL
DO
domas
16:33 07.09.2011.

Bravo gospodo novinari. Nastavite i dalje jasno i glasno ukazivati na problem(Danko Radić) hrv. košarke. Hvala Vam. Ali sada nasušno je potrebno glas košarkaških legendi: MOLIMO VAS - JAVITE SE: Mirko Novosel, Pino Giergia, Toni Kukoć, Dino Rađa, Stojko Vranković, Danko Cvjetičanin, Aco Petrović, Vladan Alanović, Franjo Arapović i tako dalje. Sad je vrijem! Svi koji vole ovaj krasan (naš) sport POMOGNITE.

VL
CP
copy paste
20:42 07.09.2011.

odvratan,al baš odvratan naslov.čuj,karamarko da spasi košarku.karamarko,zamisilite vi to.veliki spasitelj hrvatske košarke,joj joj joj.muka mi je od ovakih naslova.

VL
CI
cigel
11:41 12.09.2011.

hrvatska košarka je u PM !!! Treba sve promjeniti - posebice RADIĆA i sve idiote oko njega. Joke - kakav je bil igrač takav je i trener - prosjek. Promjeniti radića i staviti Perasovića !!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.