Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA PRODAJE Rodić sa Šibenikom ima ugovor da kraja iduće sezone

Karađole: Ne puštamo Rodića u Hajduk!

29.12.2008.
u 21:34

Iako se napadač Ivan Rodić već mjesec dana spominje kao sigurno pojačanje Hajduka, u njegovu Šibeniku to odlučno demantiraju.

– Nitko nikada s nama nije razgovarao o tomu, klub nije dobio službenu ponudu. Već mi je puna kapa napisa o tomu da naš igrač prelazi u Hajduk, a da mi to ne znamo – ljutit je Marko Karađole, direktor Šibenika.

Rodića ugovor uza Šibenik veže do kraja iduće sezone, pa je jasno da će se bijeli morati potruditi žele li Šibenčane privoljeti na to da puste napadača.

– Treći smo na tablici i nećemo rasprodavati momčad. Jedino Ante Kulušić može otići dobije li dobru ponudu, ostali ostaju. To vrijedi i za Rodića, ne damo ga Hajduku – jasan je Karađole.

Bijeli su tako, po svemu sudeći, dogovorili uvjete s Rodićem, on je spreman doći u Hajduk, ali se uprava splitskoga kluba nije dogovorila sa Šibenčanima.

U Poljudu tvrde da rade, protekli vikend pojavio se i Luka Miličić. Dok poslovi ne budu zaključeni do pojedinosti, neće otkrivati imena, to im samo otežava posao. Najavljuju u Poljudu još jedno zvučno pojačanje.

Na pamet nam je pao Rijekin as Anas Sharbini.

– Pa zar mislite da nam treba? Jest dobar igrač, no veznjaka imamo dovoljno – bio je neslužbeni odgovor.

Hajduku su ipak potrebnija pojačanja u obrani i napadu, pa su vjerojatniji dolasci Vejića i Vručine.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije