Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUT ŠTO GA TJERA

Karabatić se potukao s predsjednikom Montpelliera!

Uhićen Nikola Karabatić
Reuters
24.12.2012.
u 16:00

Svjedok događaja kaže kako je predsjednik kluba Levy prošao puno gore

Konačan rastanak Nikole Karabatića i Montpelliera bit će, izgleda, gadan nastavak na jednu od najružnijih priča u povijesti rukometa. Nakon što mu je klub poručio da ga više ne želi u svojim redovima zbog skandala s namještanjem utakmica i kladioničarskom aferom, otišao je u nedjelju na razgovor s predsjednikom kluba Remyjem Levyjem. Umjesto dogovorom, sve je završilo fizičkim obračunom!

Informaciju donosi L'Equipe uz dodatak kako svjedok kaže da je stariji gospodin izvukao deblji kraj i kako će od posrnulog rukometaša tražiti odštetu zbog pretrpljenih ozljeda i straha. Razlog šaketanju bio je taj što igrač želi klub napustiti besplatno, a uprava inzistira na izdašnoj odšteti.

Na Levyjevu sreću, Karabatića uskoro neće morati viđati jer su za njegove usluge, unatoč velikoj mrlji na uspješnoj karijeri, zainteresirani Barcelona, Kielce, Kiel, Veszprem...

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
16:29 24.12.2012.

A jes' taj Karabatić divljak...

BU
buck
17:46 24.12.2012.

nebitno od kud je njegova arogancija ce ga zatrpat duboko umislio si je da je igracina sad se samo vidi da je kupovao utakmice fuj pateticno sramota neka vise nikad nekaze da je djelomice porijeklom iz hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije