Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putem Facebooka

Karabatić: Nismo namjestili, a uhitili su nas poput lopova

Uhićen Nikola Karabatić
Reuters
03.10.2012.
u 13:41

Optužuju i mene i mog mlađeg brata da smo namještali, a nismo ni igrali tu utakmicu, prozvali su nas lopovima... nemam riječi

Nakon što je s bratom i nekolicinom svojih prijatelja optužen za namještanje utakmice Rennes – Montpellier, Nikola Karabatić oglasio se putem društvene mreže Facebook kako bi raščistio stvari. Evo što je napisao:

– Dosad sam šutio. Dugujem vam nekoliko riječi, dugujem vam objašnjenje. Jesam li se kladio? Ne, nisam, ja se ne kladim. Je li se moja djevojka kladila? Da. Jesam li znao da se ona kladila? Jesam. Ona je dvije godine pratila igre Montpelliera i sasvim je znala našu situaciju. Već smo osvojili prvenstvo, pet ključnih igrača je bilo ozlijeđeno i izgubili smo u Nimesu. A protiv Rennesa smo igrali u gostima u vrućoj atmosferi koju su napravili. U tim uvjetima bili smo jako oslabljeni. Ovakve ozbiljne optužbe za varanje me jako ljute. Nedopustivo je kako se tisak hrani ovim optužbama. Optužuju i mene i mog mlađeg brata da smo namještali, a nismo ni igrali tu utakmicu, prozvali su nas lopovima... nemam riječi. Cijeli svoj život posvetio sam rukometu, od malih nogu. Uvijek se borio za ovaj sport, a sada se naći u ovakvoj situaciji za mene je noćna mora. Hvala vam svima na podršci koju mi dajete, to mi pruža utjehu u ovim teškim trenucima.

Komentara 2

PE
peugeot
14:35 03.10.2012.

Moj Nikola Karabaticu! To sto izjavlujete jednostavno - "ne pije vodu". Vas klub "Montpellier" je u francuskom rukometnom prvenstvu toliko nadmocan da taj mali klub "Cesson" iz Bretagne (Bretanja)nije imao bas ni miligram sanse da protiv vas odnese pobjedu. Ne zaboravimo, "Montpellier" je u tom susretu igrao kao tim koji je vec osvojio prvenstvo i mogao je sebi dozvoliti da "stavi ruke u dzep" umjesto da njima radi - rukometni posao. Sve se svodi na to da Nikola Karabatic nije bio zadovoljan sa milion eura godisnjih primanja (zajedno sa primanjima od sponzora) nego je pri zalasku igracke karijere (28 mu je godina) htio jos vise zgrnuti para. Valjda mu je "trn u oku" drugi igrac "nase gore list", fudbaler Zlatan Ibrahimovic-Ibra, cija godisnja neto-plata iznosi 14 miliona eura. Steta za bol kji je Karabatic zadao svojim roditeljima: majci Radmili i ocu Branku (bivsi golman rukometne reprezentacije Jugoslavije). Kratka karijera - gladne oci! Eto to bi bio dobar naslov za ovaj "slucaj Karabatic".

DU
Deleted user
18:37 03.10.2012.

Uhitili su covjeka a ovaj izgleda full posteno ! :-))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije