Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednji Euro

Kapetan Srna: S ponosom nosimo hrvatski dres, kockice nam daju snagu i motiv

19.11.2013., stadion Maksimir, Zagreb - Dodatne kvalifikacije za SP 2014., Hrvatska - Island. Darijo Srna. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
19.05.2016.
u 14:01

– Meni je ovo posljednje Europsko prvenstvo u hrvatskom dresu i kako se bliži Euro, sve mi je teže – kaže hrvatski kapetan

Kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna prisjetio se svojih početaka i kako se nije odvajao od nogometne lopte, prokomentirao je europske kvalifikacije, najavio Euro u Francuskoj, otkrio što za njega znače slavne kockice na hrvatskom dresu te je poslao poruku hrvatskim navijačima.

– Meni je ovo posljednje Europsko prvenstvo u hrvatskom dresu i kako se bliži Euro, sve mi je teže. Uvijek sam u svim utakmicama davao sve od sebe i ostavljao sam srce na terenu. Hrvatska reprezentacija dala mi je puno lijepih trenutaka i emocija koje nikada neću zaboraviti – rekao je Srna za službenu stranicu HNS-a.

– Kockice na hrvatskom dresu simbol su Hrvatske. S ponosom nosimo hrvatski dres, kockice nam daju snagu i motiv. Kad vidim svoje igrače u hrvatskom dresu s kockicama, osjećaj je neopisiv. Slušati hrvatsku himnu te biti igrač i kapetan hrvatske reprezentacije, najveća je čast – dodao je Srna.

– Očekuje nas teška skupina, ali mi smo Hrvatska. Moramo se tako postaviti, smatram da smo kvalitetniji od Češke i Turske, a sa Španjolskom smo se u Poljskoj dobro nosili. Vjerujem u hrvatsku reprezentaciju – istaknuo je hrvatski kapetan Dario Srna.

>>Ante Čačić objavio popis igrača koji će se boriti za Euro!

Komentara 14

HR
hr76
14:21 19.05.2016.

Bravo kapetane!

DU
Deleted user
17:18 19.05.2016.

Kapetane u boj u boj.

VE
vecernji55
21:46 19.05.2016.

Brazil je trebao biti zadnje prvenstvo. Ne ide vise...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije