Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POCRVENIO PA 'ČASTIO' SUCA

Kapetan Rijeke oštro kažnjen, Kek sarkastično komentirao 'slučaj'

Dinamo - Rijeka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
12.04.2018.
u 13:21

Jednu utakmicu kazne već je odradio, gostovanje Rijeke u Koprivnici, a trener Matjaž Kek na njega neće moći računati ni u utakmicama protiv Rudeša i Istre.

Kapetan Rijeke Filip Bradarić kažnjen je s tri utakmice neigranja zbog crvenog kartona u polufinalu Hrvatskog kupa u porazu od Dinama (0:3).

Uz to, nakon posljednjeg zvižduka Marija Zebeca, Bradarić mu se unio u lice, izbio mu loptu iz ruke i ''počastio'' ga pogrdnim riječima.

Jednu utakmicu kazne već je odradio, gostovanje Rijeke u Koprivnici, a trener Matjaž Kek na njega neće moći računati ni u utakmicama protiv Rudeša i Istre. Vratit će se tek protiv Osijeka 21. travnja.

Dinamo - Rijeka
1/20

Sam Kek sarkastično je komentirao činjenicu da su u klubu odluku o kazni čekali osam dana. 

– Ne znam kako snimke danas putuju, ali očigledno im treba mnogo dok dođu do onih koji trebaju odlučiti. A valjda i traje da se sve to pregleda – rekao je Kek pa se osvrnuo na utakmicu protiv Rudeša u petak u Kranjčevićevoj od 18 sati.

– Utakmica je to koja traži dobru prilagodbu na specifične uvjete u Kranjčevićevoj te protivnika koji iz kola u kolo igra sve bolje. Rudeš izgleda bolje u ovom dijelu prvenstva, skupljaju bodove i dolaze bliže ekipama u borbi za ostanak. Imaju nekoliko pojedinaca koji igraju na visokom nivou, a sve u službi ekipe i zato izgledaju dobro. Najvažnije da naš pristup bude pravi.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar mlijeko
mlijeko
15:43 12.04.2018.

Bradarić cijelo prvenstvo igra vrlo nervozno. Očito je svjestan da je trebao otići kao i većina šampionske Rijeke i pokupiti dobre novce. U ovoj situaciji gdje se troši najviše od svih igrača a cijena mu pada nervoza je nešto sasvim logično. I neće ovo biti Bradariću posljednji ispad do kraja prvenstva. Pa nije isto igrati sa Mišićem, Andrijaševićem u vezi i ostalima koji su činili razliku i danas sa igračima koji se tek uigravaju.....

Avatar Oneill
Oneill
16:22 12.04.2018.

I nekaje ponaša se kao slon u staklenom dućanu.

AM
ante_maja
22:34 12.04.2018.

tak vam i treba,sklopili ste pakt sa vragom i sad se cudite...a mogli ste pomoc u isusivanju mocvare..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije