Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOČEKAN S ODUŠEVLJENJEM

Kapetan povratnik: 'Sretan sam što sam tu. Nadam se da ćemo nadomjestiti one koji su otišli'

Zagreb: Maksimirske tribine s oduševljenjem popratile povratak kapetana Dinama Arijana Ademija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
16.09.2023.
u 23:12

"Imamo još i zadatke u Europi, dosta je utakmica. Najbitnije je gledati sljedeću. Svaka utakmica je finale, nadam se da ćemo biti pravi", zaključio je Arijan Ademi koji se vratio na Maksimir nakon šest mjeseci provedenih u Kini

Dinamo je odigrao izvrsno osmo kolo HNL-a pobijedivši Slaven Belupo s 3:0. Među strijelce se u svome debiju za plavu momčad upisao i Gabriel Vidović koji je pred svega dva tjedna stigao iz muchenskog Bayerna. Konačni rezultat je postavljen golom Brune Petkovića i autogolom Denijela Štefulja. 

Posebno je oduševljenje među navijačima izazvao povratak Arijana Ademija. Bivši i novi kapetan Dinamove momčadi ušao je u igru u 84. minuti uz velik aplauz i skandiranje s tribina. Bio je to njegov povratak na Maksimir nakon šest mjeseci provedenih u kineskom Beijing Guoanu. Utakmicu je komentirao za MAXSport.

GALERIJA Dinamo sjajnom pobjedom na Maksimiru osvojio važna tri boda

Zagreb: Maksimirske tribine s oduševljenjem popratile povratak kapetana Dinama Arijana Ademija
1/18

"Teško je išta komentirati. Sretan sam što sam tu i što mogu pomoći ekipi. Nadam se da ćemo ovako nastaviti. Bili smo odlični, zasluženo smo slavili. Momčad mi se čini jako dobrom. Otišli su igrači koje je jako teško nadomjestiti. Moramo se puno više truditi i zalagati. Nadam se da ćemo ih uspjeti nadomjestiti", rekao je Ademi.

VEZANI ČLANCI:

"Imamo još i zadatke u Europi, dosta je utakmica. Najbitnije je gledati sljedeću. Svaka utakmica je finale, nadam se da ćemo biti pravi", zaključio je.  Pred Dinamom je utakmica protiv Rudeša, protiv niželigaša Ponikva u Kupu i drugi susret s Hajdukom, ovoga puta na Poljudu.

Komentara 3

ZG
zg1985
06:59 18.09.2023.

petkovic treba ostat kapetan

VK
vječni krojf
20:33 17.09.2023.

On ne može više biti od pomoći, njegovo vrijeme je prošlo. Nažalost oštetio je Dinamo i nekog mladog igrača uzevši mu mjesto u momčadi.Sa njime Dinamo ne može stvarati budućnost.

VK
vječni krojf
14:01 17.09.2023.

Još jedna u nizu grešaka GNK Dinamo. Nisu ga smjeli vračati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije