Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVRSNO PREDSTAVLJANJE

Nakon sjajnog debija i prvog gola za Dinamo: 'Sretni smo što se kapetan Ademi vratio, čast je biti uz njega'

Zagreb: Dinamo i Slaven sastali se u 8. kolu SuperSport HNL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
16.09.2023.
u 22:02

"Sve je super, dečki su me super prihvatili. Sve su mi olakšali, nije se bilo teško uklopiti", rekao je Gabriel Vidović koji je lijepim pogotkom otvorio put ka pobjedi na Maksimiru

Nakon što je na Maksimiru u osmome kolu HNL-a Dinamo pobijedio Slaven Belupo s 3:0 i tako uhvatio korak za vodećim Hajdukom. Jedan od strijelaca je bio i mladi Gabriel Vidović, kojem je ovo bila prva utakmica i prvi pogodak u plavome dresu nakon dolaska iz Münchenskog Bayerna.

"Dojmovi su izvrsni. Bitno je što smo brzo zabili prvi gol. Imali smo ih pod kontrolom, sretni smo. Zadovoljan sam vlastitim nastupom. Kada debitiraš od prve minute i pomogneš golom, ne može biti bolje", rekao je za Dinamo+.

GALERIJA Plavi preko Slaven Belupa došli do nova tri boda

Zagreb: Dinamo i Slaven sastali se u 8. kolu SuperSport HNL
1/18

Dotaknuo se i svoga iskustva nakon dolaska i Njemačke te privikavanja na momčad i atmosferu u Zagrebu. "Sve je super, dečki su me super prihvatili. Sve su mi olakšali, nije se bilo teško uklopiti", kazao je Vidović.

VEZANI ČLANCI:

"Atmosfera (na Maksimiru) je top, skidam kapu navijačima, kad ih prvi put čuješ... Sretni smo i što se kapetan Ademi vratio, čast je biti uz njega", zaključio je mladi ofenzivni veznjak.

VIDEO Emotivan Dinamov navijač: Za mene je Zdravko Mamić gospodin. Njemu su sudili lopovi iz Osijeka

Komentara 5

Avatar mrIvan
mrIvan
11:17 17.09.2023.

Bit će Vidović sjajno pojačanje - gdjegod ga stavili (veza, krilo). Ima radne navike, hoće i zna igrati, brz i inteligentan. Sjajan ubod!

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
23:37 16.09.2023.

Mogel bi bit pun pogodak!Naprijed lima!Još treba dovest Pašalića iz Rijeke!

Avatar comandante
comandante
07:04 17.09.2023.

čast ti je igrati uz nekoga tko je bio suspendiran 2 godine zbog dopinga... e moj mladiću..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije