Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kalinić ZA VEČERNJI
Povratak na članak

Kapetan Hajduka za Večernji: Kupio sam više od 100 karata za Dinamo. Samo opet želim veliki Hajduk!

Hajduk u subotu čeka najveća utakmica, jedini pravi i najveći hrvatski derbi a kapetan splitske momčadi Lovre Kalinić, koji od povratka u Split proživljava drugu nogometnu mladost, zna kakvu opasnost za klub s Poljuda donosi dobro poznata splitska euforija. Razgovarali smo s njim prije derbija za koji su ulaznice odavno rasprodane i u kojem Hajduk nakon dugo vremena čeka Dinamo živ, u utrci za naslov, s pet bodova manje na ljestvici.

Komentari 3

DM
drazen.muhvic
19:55 10.03.2022.

Znači kupnja karata koje nisu pretplatničke su bile omogućene samo članovima kluba (tj. Udruge Naš Hajduk). OK, igrači uvijek imaju pravo dobiti nešto ulaznica, ali ovaj kaže da je kupio pun k karata (vj. na svoje ime). Koliko je igrača na taj način kupilo karte koje su poslije podijelili svojoj obitelji, rodbini, susjedima, prijateljima i poznanicima? Gdje je tu fer odnos prema članovima kluba? Koliko je članova na taj način ostalo bez mogućnosti kupnje karte za veliki derbi?

VL
BP
Besposlen pop
21:16 10.03.2022.

Možda će i jogurte dijeliti

VL
DU
Deleted user
21:06 10.03.2022.

Dinamo je povlasten jos uvik !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.