Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN Brazila

Kaos u Red Bullu, posvađali se Max i Perez: Verstappen je pokazao svoje pravo lice!

Max Verstappen
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
14.11.2022.
u 09:07

Max Verstappen našao se na meti kritika jer nije htio propustiti momčadskog kolegu Sergija Pereza da osvoji više bodova u utrci za drugo mjesto u prvenstvu.

Iako je Max Verstappen već osigurao naslov svjetskog prvaka u formuli 1, u Red Bullu nemaju nekog razloga za slavlje jer nastao je kaos unutar momčadi.

Naime, nakon nedjeljne utrke za VN Brazila Verstappen se našao na meti kritika, a zamjerio se i momčadskom kolegi Sergiju Perezu kojega nije htio propustiti da osvoji više bodova u utrci za drugo mjesto u prvenstvu. Max je tako pokazao svoju bahatost i nepoštovanje jer nije pomogao Perezu. 

Niti jedan od Red Bullovih vozača njie završio na postolju, ali Meksikancu je svaki bod važan jer bori se s Charlesom Leclercom za drugo mjesto. No, Verstappen je završio šesti, a Perez sedmi i kada je iz momčadi preko radija došla naredba da Max propusti Sergija, ovaj je to odbio. 

- Rekao sam vam već prošlog ljeta da od mene to više ne tražite. Je li vam to jasno? Dao sam vam svoje razloge i stojim iza njih - rekao je Verstappen nakon utrke. 

A očito je zaboravio sve ono što je Meksikanac učinio za njega u ove dvije sezone.

- Kvragu. Hvala vam za ovo momci. Hvala vam. On je pokazao svoje pravo lice - rekao je razočarani Perez koji trenutačno ima isti broj bodova kao Leclerc (290), ali pao je na treće mjesto. 

Sezona završava u nedjelju u Abu Dhabiju i tada će sve biti jasno. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije