Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I Srbi u Grčkoj

U Ateni napadnuti hrvatski navijači: 'Htjeli su ih žive zapaliti!'

BBB
Foto: ilustracija
03.11.2015.
u 11:10

U jednom trenutku Olympiakosovi huligani na motociklima su im prepriječili put, razbili staklo te u automobil ubacili dimne bombe i baklje

U srijedu se u Pireju u sklopu 4. kola Lige prvaka sastaju Olympiakos i Dinamo, a grčki mediji najviše pišu o strahu od navijačkih sukoba. Navodno je dogovorena velika tučnjava u kojoj bi trebali sudjelovati Hrvati, Srbi i Grci.

Prema njihovu pisanju, a Atenu je stigla skupina BBB-a, od kojih neki imaju i zabrane odlazaka na utakmice, a ugostili su ih navijači Panathinaikosa s kojima njeguju dobre odnose. Oni bi udruženim snagama trebali napasti navijače Olympiakosa, kojima u pomoć stižu Delije, navijači Crvene zvezde. Policija u Grčkoj upoznata je s tim najavama i čini sve da bi se ipak spriječili bliski susreti.

No, grčki mediji već javljaju o prvim problemima, skupina BBB-a napadnuta je sinoć kada se taksijem vozila iz Atene u Pirej. U jednom trenutku Olympiakosovi huligani na motociklima su im prepriječili put, razbili staklo te u automobil ubacili dimne bombe i baklje. Srećom, nakon što se dim razišao, napadnute osobe uspjele su otvoriti vrata i pobjeći iz automobila te se tako spriječila velika tragedija.

"Bio je to užasan prizor, pravi kaos u nekoliko sekundi. Htjeli su ih žive zapalit", prenose mediji izjavu taksista.

Grčki mediji pišu i o tome kako je uhićen 41 navijač Crvene zvezde, a pretražuju se svi kafići, hoteli i sva druga mjesta na kojima bi se mogli zateći navijači iz Srbije ili Hrvatske.

>>Delije spremni za obračun u Grčkoj: Stiglo ih 300, policija uhitila 40!

>>Dinamovci otputovali u Grčku: 'Možemo pomrsiti račune Olympiakosu'

Komentara 77

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
11:31 03.11.2015.

Grci su im sada nova braća, nisu bile do malo pre kada su priznali Kosovo, ali sada jesu. Jadne li i iskompleksirane nacije. Prate BBB po Evropi i navijaju za suparnički tim. Može li gore....

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
11:27 03.11.2015.

Srbe treba sažaljevati.

DU
Deleted user
11:39 03.11.2015.

Nikako da prirodna selekcija odradi svoje, kad već nesposobna Ostojina policija i korumpirano (pravo)sudje ne želi... Više sreće drugi put i lijepo se skupite negdje u šumi i udri...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije