Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Dinamovci otputovali u Grčku: 'Možemo pomrsiti račune Olympiakosu'

Zoran Mamić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
03.11.2015.
u 09:50

Vjerujem da možemo pomrsiti račune Olympiakosu ako odigramo dobru utakmicu.

Nogometaše Dinama u srijedu očekuje susret 4. kola Lige prvaka protiv Olympiakosa. U Maksimiru su Grci slavili sa 1:0, iako su modri odigrali dobru i borbenu utakmicu. Dinamovci su jutros otputovali prema Ateni, a trener Zoran Mamić vjeruje da njegova momčad može do boljeg rezultata.

– Što očekujem? Očekujem zanimljivu utakmicu i nadam se drukčijem ishodu nego u Zagrebu, poručio je Mamić i dodao:

– Vjerujem da možemo pomrsiti račune Olympiakosu ako odigramo dobru utakmicu.

Bayern i Olympiakos na čelu su skupine, imaju po šest bodova, dok Arsenal i Dinamo imaju po tri. Još uvijek je sve otvoreno, a hrvatskom prvaku ova utakmica mogla bi biti ključna, teško da će se ''vaditi'' protiv Bayerna i Arsenala.

Inače, modri su upali u mini-krizu, imaju dva uzastopna poraza u prvenstvu, a i u Ligi prvaka izgubili su u posljednje dvije utakmice.

– Nije ugodno biti u ovakvom nizu, mi smo ipak navikli pobjeđivati u serijama. Evo, sad su došli ti porazi. No, naša je igra, osim protiv Splita. bila dobra, tako da momčad ima dovoljno samopouzdanja i svjesna je svoje kvalitete. Nadamo se kako ćemo sutra na vrućem terenu biti dobri te se na kraju veseliti.

>>Evo koji klubovi mogu osigurati prolaz ili ispasti iz Lige prvaka

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar javorko
javorko
10:35 03.11.2015.

ne znam mislim da nis od toga..a opet mamic ima srece ,sta se tice splita igra je bila dobra,ali se ne može igrati protiv nekoga tko ti zeli slomit noge to je suludo

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
10:28 03.11.2015.

Napravljen je iskorak u odnosu na prijašnje izlete u ligi prvaka i možemo samo žaliti za spletom okolnosti da nije učinjeno više.

DO
dommar36
10:06 03.11.2015.

nazalost...ne mozete....ne mozemo...budimo realni...trebali smo ih u zgu dobit pa nismo...dalje ne treba pricat...jos igramo bez pol momcadi....nadam se da sam u krivu...aliii......sumnjam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije