Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranski derbi

Kantrida će biti rasprodana! Matjaž Kek: Vukasu svaka čast

Matjaž Kek
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
17.02.2015.
u 18:03

Hajduk je u posljednje vrijeme Rijekina mušterija.

Dan uoči Jadranskog derbija Rijeka živi za taj događaj. Prodano je gotovo devet tisuća ulaznica, nema dvojbe da će stadion biti rasprodan. Hajduk je u posljednje vrijeme Rijekina mušterija.

– Ne volim usporedbe, povijest, statistike. Obje su momčadi drukčije, novi dan, novo dokazivanje i nova prilika. Od svojih igrača samo tražim da daju sve najbolje što znaju i umiju, a rezultat može biti ovakav i onakav – rekao je slovenski strateg na klupi Rijeke Matjaž Kek.

Hajduk živi u iščekivanju novog trenera, koliko to može biti dobro ili loše za Rijeku?

– Ne pada mi na pamet komentirati stanje u Hajduku. Vukasa iznimno cijenim kao kolegu, svaka mu čast na dvije pobjede – kaže Kek.

Podno stijena neće biti prvog vratara Ivana Vargića zbog glavobolje. Branit će Andrej Prskalo.

>>Vukas: Ranilović će braniti, a remi bi bio dobar rezultat

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije