Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez Kalinića i Maglice

Vukas: Ranilović će braniti, a remi bi bio dobar rezultat

Hajduk - Rijeka
Ivo Cagalj/PIXSELL
17.02.2015.
u 14:26

- Branit će rezervni vratar Ranilović, logično je da on brani. Volio bih da imam sve igrače na raspolaganju, ali od kukanja nema ništa, treba što više izvući iz kadra kojeg imam

Edy Reja napravio je pravi potez odugovlačenjem preuzimanja Hajdukove klupe. Bijeli će u jadranskom derbiju protiv Rijeke biti iznimno oslabljeni. Nema Lovre Kalinića, visoka temperature prikovala ga je za krevet, umjesto igre na Kantridi, vratar bijelih pit će vruće čajeve kako bi se barem oporavio za subotnji dvoboj s Lokomotivom. A protiv Rijeke neće igrati ni Anton Maglica, dobio je jak udarac, bol je jača od njegove želje za igranjem. Sve te muke mora prebroditi Hari Vukas na neugodnom gostovanju. Sjećanje na posljednji dvoboj na Kantridi seže do onih 4:1 na kraju prvog poluvremena kada je Rijeka pomela Hajduk. Istina, tada je Kantridom vladao Andrej Kramarić. Usto, nema ni Dejana Mezge.

- Branit će rezervni vratar Ranilović, logično je da on brani. Volio bih da imam sve igrače na raspolaganju, ali od kukanja nema ništa, treba što više izvući iz kadra kojeg imam - rekao je Vukas.

Tako je na prvom koraku pao u vodu plan Gorana Vučevića, sportskog direktora Hajduka. Naime, tražio je iskusnog vratara za pričuvu, objašnjavao kako ga želi na klupi, a primjerice ozlijedi li se Kalinić, branit će talentirani Ivo Grbić, koji minute skuplja u drugoj momčadi. Međutim, plan nije proveden, na Kantridi brani Ranilović, a Grbić će biti na klupi. Očito se Vukas priklonio iskusnijoj varijanti.

- Rijeka se stabilizirala financijskom injekcijom, ima kvalitetnu momčad i kvalitetnog trenera. To je vrući teren, uvijek je tako u jadranskom derbiju. Nadam se da ćemo pružiti našu najbolju igru. Bio bih zadovoljan da se ostvare zamisli koje smo napravili u pripremi utakmicu, a pozitivan rezultat bi bio i neodlučan ishod - kaže Vukas.

Inače, Hajduk se nakon Rijeke ne vraća u Split već kreće prema Zagrebu. U glavnom gradu čekat će subotnji dvoboj s Lokomotivom. S tim da Vukas ne zna tko će voditi tu utakmicu.

- Nemam ništa novog na tu temu - kazao je Hajdukov v.d. trener.

Kako se cijela situacija oko ovog povuci-potegni s trenerom odrazila na momčad?

- Igrači to možda kriju, ali sigurno sve ovo što se događa djeluje na njih. Pokušavam igrače maksimalno rasteretiti, čini mi se da za sada to dobro ide - kazao je Vukas.

Hajduk: Ranilović - Vršajević, Maloča, Milović, Vasilj - Sušić, Vuković, Caktaš, Balić - Vlašić, Gotal.

>>Baldasar i Nadzorni odbor su protiv bacanja novca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije