Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK PORAZ

Kamerunski izbornik: Šokiran sam, morat ću razgovarati s igračima

Volker Finke
Foto: Reuters (Ilustracija)
19.06.2014.
u 08:30

- Nismo ovo očekivali. Poremetili su nas prvi gol i isključenje Songa. Nakon toga se nismo uspjeli vratiti - rekao je Finke.

Kamerun je doživio težak poraz od Hrvatske (0:4) na Svjetskom prvenstvu, a njihov izbornik Volker Finke smatra da presudilo isključenje Songa koji je u 40. minuti bez ikakvog razloga udario Marija Mandžukića.

- Ispričavam se, nismo ovo očekivali. Poremetili su nas prvi gol i isključenje Songa. Nakon toga se nismo uspjeli vratiti - rekao je Finke i dodao:

- Potrebno je sve analizirati jer ponašanje nekih igrača nakon što smo ostali s igračem manje nije bilo na razini koja se očekuje.

Prokomentirao je i tučnjavu Benoita Assou-Ekottoa i Cedrica Moukandjoa.

- Šokiran sam, to je velika sramota. Nisam zamišljao ovaj projekt na ovakav način. Moramo saznati zašto se to dogodilo.

Kamerunu preostaje još utakmica s Brazilom koja lavovima neće puno značiti.

- U toj se utakmici moramo predstaviti u dobrom svjetlu - kaže Finke.

>> Hrvatska razbila Kamerun 4:0 i ostvarila svoju najveću pobjedu na SP-u u povijesti!

Komentara 4

LE
legalis..
09:19 19.06.2014.

Gospodine Finke, presudila vam je odlična Hrvatska. I rano vodstvo i zasluženo isključenje divljaka su satavni dio igre.

BE
berija
11:37 19.06.2014.

Da je Songa moguće u istu situaciju staviti još 100 puta vjerojatno, ida ne zna što je bilo, ne bi isto reagirao. Nešto je puklo. Svejedno, osim protiv Hrvatske, uvijek navijam za afričke reprezentacije. Mi smo s Malijem igrali prijateljsku, a kod njih je rat. Nigerija je u krvavom ratu i svaki dan biva pljačkana od naftnih kompanija ali je na svjetskom prvenstvu. Kad budu igrali s BiH, navijat ću za Nigeriju, unatoč uputama zagovornika regiona.

BR
brle
09:58 19.06.2014.

dobro legalis, ne pretjerivati po hrvatsku! .. IMANDZUKIC JE PAUZIRAO PROTIV BRAZILA, ZASTO ONO......? svi prekrsaji u sportu su totalno iracionalan refleks....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije