Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŠAO NA SLUŽBENI ULAZ?
Povratak na članak

Kamere na Poljudu su snimile počinitelja, policija ga sada mora identificirati

Autor svastike trebao bi biti snimljen jer kamere na Poljudu, najmanje njih četiri, pokrivaju i travnjak.

Komentari 112

DO
dominix
15:55 16.06.2015.

Poznati su pocinitelji napada na Niku Kovaca i delegaciju HNS-a,za to drumsko razbojnistvo su dobili 500 kn kazne i dan u pritvoru,poznati su pocinitelji bakljade i prekida u Milanu pa nikome nista.

VL
BI
biby2611
16:00 16.06.2015.

Suker da nije skrt ko je ponudio bi 1/2 mil € za informaciju i problem rijesen

VL
KA
Kameni
16:05 16.06.2015.

Ulozit ce se zalba - na cega? Na podizanje desne ruke i kukasti kriz? Tko prima takve zalbe? Sta ce biti obrazlozenje za prve 2 kazne?

VL
ML
Mlad75
16:53 16.06.2015.

Toliko samo bičevanja nisam vidio nigdje osim u Hrvata.......mi smo od prve minute kad se svastika pojavila počeli sebi smišljati što veču kaznu, a u tome su sudjelovali svi i mediji, sportski djelatnici i političari, ...toliko smo sami sebi lijepili kaznu da UEFA nije mogla uopće ne pokrenuti postupk.....Umjesto da smo odmah svi skupa reagirali tako da osudimo one koji su svastiku osmislili i ucrtali na Poljud, izvjestimo sve od UEFE do EU kako je to djelo ili huligana upereno protiv HNS kojih ima najviše 400 ili teroritička akcija uperena protiv ugleda cjele Hrvatske, mi smo odmah počeli sebe posipati pepelom kao da je cjela država rradila na izradi svastike....žalosno je koliko su mediji i politika zbog svojih uskih interesa spremni napadati i preuveličavati događaj i time riskirati da se ne samo u nogometu nego i inače u svijetu pomisli kako je u Hrvatskoj postoji veliki dio građana koji podržavju nacizam i rasizam i ako svi znaju da u Hrvatskoj toga ima manje nego u drugim državama Europe....mi nemamo uopće ekstremno desne stranke u parlmentu za razliku od razvikanih demokratskih zemalja koji u svojim parlamentima imaju nacističke i ultra desničarske stranke i zbog toga im ne pada na pamet da se proglašavaju radikalnim zemljama i ako im te stranke na izborima dobiju i do 15% ...dok u Hrvatskoj nema niti 1% onih koji se poistovječiju sa ekstremnizmom kao što je fašizam......Na žalost opet se pokazalo da smo sami sebi najbori neprijatelji i to zbog jeftinif političkih poena trenutne vlasti koja već tri godine koketira sa huliganima samo zato što im ne odgovara sastav HNS-a......nikada nisam sreo stranca koji je posjetio Hrvatsku da mi je rekao kako se kod nas vidi naznaka ekstremizma tipa rasizma ili fašizma nego naprotiv hvle našu susretljivost i sigurnost...al očito da imamo unutar države ljude koji stalno izmišljaju ekstremizam večine tako što uvijek na površinu izvlaće malu skupinu od možda max. 5000 nadrogiranih i ništ koristi koji se koriste kao političko sredstvo u obrčunu sa političkim ne istomišljenicima...

VL
RL
@rlando
16:48 16.06.2015.

Normalno da će se igrati u Splitu, kad utakmice neće ni biti.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
20:42 16.06.2015.

istraga će trajati danima a sudski proces godinama

VL
AN
Andreeejjj
19:59 16.06.2015.

Isporučite idiota a ne da ispašta HRV nogomet i neodlazak repke na EP u Francusku i svi normalni ljudi!!! SRAMOTA!!!

VL
DI
dinamojavolim1
15:53 16.06.2015.

nadam se da je ovo tocno i da ce ga(ili vise njih) uhvatit bez obzira sta mislili o hns-u ovo je zlocin protiv hrvatske i bez obzira dal je propust u osiguranju napravio hns,hajduk ili netko treci pocinitelja se treba naci i dobro ga kaznit ove sta su na strani tih bitanga koji zele izbacit reprezentaciju bih molio da mi nesta odgovore:sta vi ne volite hrvatsku drzavu kad vam ne odgovara vlada ili predsjednik??ili to samo vrijedi za reprezentaciju i kad vam ne odgovara hns?

VL
AN
antijugoslavencina
06:09 17.06.2015.

Otidjite u jugokomunisticku organizaciju Nas Hajduk i nacicete krivca za 5 minuta!

VL
DU
Deleted user
16:53 16.06.2015.

Klasična udbaško-komunistička zamjena teza. Ministar unutrasnjih ili unutarnjih poslova optużuje HNS, kao organizatora utakmice, za pojavu i nevidjenje svastike na vrijeme i pere ruke od bilo kakve odgovornosti. Usput koristi Hajduk i Torcidu kao sredstvo agresije na " hadezeovski "" HNS i dodatno raspiruje svoje tlapnje o " ustašizaciji i fašizaciji" Hrvatske i Hrvata. I sve se onda začini sa zaključkom da to nema veze sa politikom i predizbornom kampanjom. Ma haj'te, molim vas! Svakom pametnom tko razmislja svojom glavom, a ne ispranim mozgom, dovoljno.

VL
AR
Artemisia
16:28 16.06.2015.

Sto ce pokazati policijska istraga o Poljudu ? Ama nista, isto sto je pokazala Milanoviceva istraga o lanjskoj polavi u Gunji... sav vazan je izjavljivao :Brana je bila nova , kako je mogla popustiti ? To cemo istraziti !I sta je istrazio ? kad se istina ne smije znati istrage traju godinama i nikad se nista ne dozna ! Odnosno , koliko znamo Beograd nije smeo da se poplavi a Slavonija , fuj! bas nas briga , kad bude opet srpsko _jugoslovenska , mozda ce nam njeni stanovnici biti vazni, a sada oni jadnici, opljackani, klani, izmuceni, poplavljeni , ma ko ih sljivi, to su samo Hrvati , klerofasisti i ustase !

VL
NE
nevažnost
15:59 16.06.2015.

Uefa je jednako odgovorna kao i HNS tako da bi velika kazna HNS-u bila pljuvanje po sebi...Njihov delegat ništa nije vidio. ovo je posao za policiju. Mislim da Ostojić mora ponuditi ostavku iz moralnih razloga nesprečavanja vjerske i rasne nesnošljivosti.

VL
Avatar El Indio
El Indio
07:14 17.06.2015.

Istraga ce trajat danima? A da je pukla cirilicna ploca u Vukovaru pocinitelja bi nasli za sat vremena. Vidi se iz aviona tko stoji iza toga i tko je narucitelj, po ponasanju ministra Ostoje Rankovica i tko zeli Hrvate prikazat kao fasiste i unistit jedini ponos Hrvatske koji je jos ostao

VL
4M
4mazge
22:17 16.06.2015.

sad samo treba identificirati negativca i skinuti ljagu s hrvata

VL
CE
cenzura
15:40 16.06.2015.

Konačno normalan i suvisao članak o ovom nemilom događaju. Znam da u Policijskoj upravi u splitu ima puno vrsnih kriminalista i operativaca ali se bojim da bi politika mogla spriječiti ili opstrirati istragu kako to njima bude odgovaralo. Prvenstveno mislim na ministra Ostojića koji je u do sadašnjim izjavama pokazao da ne poštuje policijsku struku već samo misli na politički uspjeh, sebe i svoje stranke. Nadam se da će počinitelj brzo biti otkriven da prestane ova halabuka koja koristi samo onima koji se zalažu za razjedinjavanje puka!

VL
BI
billynik
08:33 17.06.2015.

Istraga neće dati nikakvog rezultata jer se ministar policije trudi da svu krivnju svali na HNS, i tobožnje desničare iako je svima jasno da iza svega stoje isti oni koji su pokušali napraviti prekid u Milanu i napali Niku Kovačaa na odmorištu, a njih pak sponzorira isti ministar i ova vlast. To je prava istina.

VL
Avatar johnny_bravo
johnny_bravo
08:43 17.06.2015.

Smrdi, smrdi, užasno smrdi. Do jučer su govorili da teren nije pokriven dazornim kamerama, a gle čuda sada su čak četiri.

VL
Avatar MK
MK
07:19 17.06.2015.

Sjećate se još kako se Ministar Ostojić obrušio na HDZ kada je bilo u Vukovaru sa zenom bivšeg gradonačelnika Sabe? ...a sposobni Ministar laprda i optuzuje još u vrijeme istrage - a počinitelja do dana današnjega nije našo... Postaje simptomatski, da se počinitelj nezna naći uvijek baš onda kad Ministar Ostojić optuzujučim izjavama istrage preduhitri...

VL
DU
Deleted user
07:30 17.06.2015.

Efikasnost policije je očita ako treba strpati u buksu nekog kokošara. Zna se koja je firma šta radila na stadionu. Firma zna koga je slala na radilište. I lijepo sve te koji su tamo zalazili pod lampu pred inspektora pa neka pjevaju. Za pola dana evo krivca i nalogodavca. Ali to bi za politiku bilo pogubno. Ne bi imali o čemu laprdati idućih mjesec dana.

VL
PE
PeroJoso
08:40 17.06.2015.

krivi mogu biti jedino ravnatelj policije iministar, ako su svi znali a oni ne tu se gubi svaki smisao policijskog aparata, zar policija dolazi na utakmice jedino da bi gledali utakmice i da ministar ima besplatan ulaz u lozu. tu je rijec o sigurnosnom propustu i to nema veze sa organizatorom i time da li je netko znao ili ne, rijec je o potpunom otkazivanju i zakazivanju drzave a tu odgovornost lezi jedino na vladi

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.