Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKADAŠNJI TRENER DINAMA

Kamere ga snimile: Zoran Mamić viđen u zanimljivu društvu u Mostaru

Sarajevo: Zoran Mamić dolazi na sud koji raspravlja o njegovom izručenju Hrvatskoj
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/6
23.10.2021.
u 18:34

Očito da Zoran Mamić nije odustao od nogometa, a vjerojatno i biznisa povezanog s njim unatoč tome što je u Hrvatskoj osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja 116 milijuna kuna iz Dinama.

Bivši trener Dinama Zoran Mamić već duže vremena nalazi se u Bosni i Hercegovini i ne želi doći u Hrvatsku koja je za njega tražila izručenje.

Mlađi Mamić redovito posjećuje nogometne utakmice u susjedstvu pa je tako danas bio u Mostaru i uživo gledao susret Zrinjskog i Sarajeva.

Tamo je snimljen u zanimljivu društvu - s njim su bili nogometni menadžer Ivo Džidić i nekadašnji sportski direktor Širokog Brijega Dalibor Šilić. Fotografiju je objavio Sportsport.ba.

Foto: sportsport.ba

Očito da Zoran Mamić nije odustao od nogometa, a vjerojatno i biznisa povezanog s njim unatoč tome što je u Hrvatskoj osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja 116 milijuna kuna iz Dinama.

Podsjećamo, Zoran Mamić od našeg se pravosuđa sklonio kod brata Zdravka u BiH koja Hrvatskoj odbija izručiti bivšeg trenera Dinama.

>> Pogledajte i video

 

Ključne riječi

Komentara 18

AB
abendblatt
20:28 23.10.2021.

Sto je tu cudno ako se jedan covjek iz nogemeta sastane sa drugim ljudima iz nogometa i gleda nogometnu utakmicu????

UK
Ukazivač
14:34 24.10.2021.

Zašto Hercegovci imaju hrvatske putovnice?

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
18:29 24.10.2021.

Nedaj se Zorane hrvatina prava i ostani svoj na BiH svome uz Boga I domoljublje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije