Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u čatežu

Kamenovan autobus Crvene zvezde, sumnja se da su počinitelji hrvatski huligani

Autobus
Foto: Screenshot YouTube
1/2
22.06.2015.
u 09:30

Članovi beogradskog kluba najprije su se verbalno sukobili s nekoliko navijača u Aqua parku nakon čega su huligani kamenjem razbili vjetrobransko staklo na Zvezdinom autobusu.

Nogometaši Crvene zvezde za novu sezonu pripremaju se u slovenskim Termama Čatež, a u nedjelju ih je omeo incident s nekoliko huligana.

Članovi beogradskog kluba najprije su se verbalno sukobili s navijačima u Aqua parku nakon čega su huligani kamenjem razbili vjetrobransko staklo na Zvezdinom autobusu, pišu srbijanski mediji i dodaju kako u trenutku vandalskog čina nitko nije bio u vozilu.

Slovenska policija ubrzo je na slovensko - hrvatskoj granici uhitila osumnjičene, a mediji u Srbiji pišu kako je riječ o hrvatskim navijačima.

>>Zoran Stevanović iz organizacije FARE otkrio kakva kazna očekuje Hrvatsku!

>>Prijeti li Hrvatskoj nova kazna? Kukasti križ na Poljudu, Talijani se žalili Uefi

Komentara 37

MO
morska
10:07 22.06.2015.

Ajmo mi vidjeti tko su i sto su pa cemo onda donositi zakljucke. A novinari brze-bolje "preneli vest" ne bi li obiljezili danasnji datum. Kakvo novinarstvo.

VU
Vinko U
09:42 22.06.2015.

Odmah sumnja na " ustaše " Vecernji prenesi sto nam susedi srbijanci pisu.

Avatar pretorijanac
pretorijanac
09:44 22.06.2015.

Neka se žale onom četniku... ministru Vulinu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije