Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER ZAGREBA

Kamenica ne želi javno otkrivati ideje, jer Poljaci čitaju novine

PPD Zagreb - Pick
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
08.10.2017.
u 13:05

– U Wisli igraju Ivić i Mihić i oni će sigurno čitati hrvatske novine uoči naše utakmice pa ne bih volio otkrivati svoje ideje – istaknuo je trener “plinara”.

Rukometaši PPD Zagreba u nedjelju (zagrebačka Arena, 17 sati) igraju možda najvažniju utakmicu ovog dijela sezone. U četvrtom kolu elitne skupine Lige prvaka u goste im dolazi poljski doprvak Wisla.

– Ako nam je izuzetno važna bila pobjeda nad Metalurgom u Skoplju, onda nam je isto, ako ne i važnija pobjeda nad Wislom. Jer, uz Kristianstad i nas poljska momčad bori se za šesto mjesto koje vodi u osminu finala – rekao je Kasim Kamenica, trener PPD Zagreba, koji nije želio otkrivati pojedinosti vezane za taktiku.

Problem desne strane

– U Wisli igraju Ivić i Mihić i oni će sigurno čitati hrvatske novine uoči naše utakmice pa ne bih volio otkrivati svoje ideje – istaknuo je trener “plinara”.

PPD Zagreb - Pick
1/10

Wisla u prva tri kola nije upisala nijedan bod, no igrala je protiv prve tri momčadi skupine – Barcelone, Vardara i RN Löwena. – Igraju brz rukomet i prvi cilj bit će nam zaustaviti njihove polukontre i kontre. Morat ćemo se jako brzo vraćati u obranu kako ne bi primala lake pogotke – istaknuo je Kamenica koji ima velikih problema s desnom stranom napada.

– Žarko Marković ima problema sa zglobom i to ne izgleda dobro. Nisam siguran da će ga naša liječnička služba uspjeti osposobiti do nedjelje. Problema ima i Vuglač, ali mislim da će on stisnuti zube. Dobra je vijest da je s treninzima počeo Damir Bičanić pa bi uskoro mogao pojačati rotaciju u vanjskoj liniji – kaže Kamenica.

Ponoviti 2016. godinu

I dok trenera PPD Zagreba muči desna strana napada, na lijevom ima Stipu Mandalinića koji igra u velikoj formi.

– Zadovoljan sam kako sam odigrao sve utakmice u novoj sezoni. Dobro, nije bilo dobro tek protiv Pick Szegeda. Ovo mi je već peta sezona u Ligi prvaka i više si ne dozvoljavam situaciju da šutiram u drugoj sekundi napada. Moramo igrati protiv Wisle pametno i strpljivo – rekao je Mandalinić.

Prije dvije sezone PPD Zagreb osvojio je tri boda protiv Wisle u skupini Lige prvaka.

– Nisam igrao nijednu od te dvije utakmice jer sam bio ozlijeđen. Nadam se da ćemo u nedjelju ponoviti uspjehe iz 2016. godine i da, radujem se što ću se malo družiti sa svojim prijateljem Mihićem – zaključio je Mandalinić. 

Komentara 2

KE
kenedy
15:31 08.10.2017.

citali bi i vecernji da su u hadezeu...😂😂

ST
stimo
14:58 08.10.2017.

koga je briga za zagreb i rukomet bitno je da nema line i duvnjaka a kasim moze kako hoce kad su sve popljuvali ovako ce biti i nogometu za par godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije