Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE VIDEO

Kamen bi proplakao: Evo zašto je BiH ostala u mislima slavnom nogometašu

Fernando Torres File Photo
Nick Potts/Press Association/PIXSELL
11.01.2021.
u 18:14

- Puno je čudnih mjesta na kojima sam davao autograme, ali ostalo mi je u sjećanju jedno posebno - započeo je svoj odgovor Fernando Torres

Jedan od vječnih miljenika nogometne publike zasigurno je Fernando Torres. Igrač koji je stekao simpatije gdje god je igrao, bile njegove partije sjajne ili nešto slabije. Krenuo je od Atletica, nastavio u Liverpoolu, zatim otišao u Cheesea, a onda na posudbu u Milan i za kraj povratak u Madrid i kratka avantura u Japanu.

Do kolovoza 2019. kada je nogometu rekao zbogom osvojio je sve što se osvojiti dalo. Svjetsko prvenstvo, europsko, Ligu prvaka, Europsku ligu... Cvjetalo mu je, što bi se reklo. Ipak, nekima nije i njihove su priče posebno pogodile emotivnog Španjolca.

Torres je nakon potpisa za Chelsea 2011. gostovao na klupskoj televiziji i odgovarao na navijača. Jedno od njih bilo je vezano za autograme. Točnije, jednog od fanova zanimalo je koja je to najčudnija situacija u kojoj je Torres dao autogram. Nakon kratkog razmišljanja, Torres nije dvojio:

- Puno je čudnih mjesta na kojima sam davao autograme, ali ostalo mi je u sjećanju jedno posebno - započeo je svoj odgovor Fernando pa nastavio:

- Bili smo s reprezentacijom u BiH i dijelili autograme. Ondje su bili i ljudi koji su prikupljali novac u humanitarne svrhe, a zauzvrat su davali razne igračke, bicikle, medvjediće... Bila je tamo i jedna curica koja nema roditelja, siroče. Ona je imala samo jednu igračku, jednog medvjedića i pokazala mi ga je jer je htjela da ga potpišem. Bio je to velik šok za mene - rekao je Torres pa zaključio:

- Naravno da smo pomogli fondaciji ondje, a svakom smo djetetu iz sirotišta poslali igračku. Još smo u kontaktu, pišemo si pisma, ali eto, to je bio šok za mene. 

Komentara 3

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
07:51 12.01.2021.

Ta je vec u Siriji , jer njihova sirotista vode islamski radikali , indoktriniraju djecu , pa ih salju u Siriju za bombase

NI
NikoCro
20:09 11.01.2021.

Čuj kamen bi proplakao, svasta

DU
Deleted user
19:40 11.01.2021.

Kamen bi proplakao...volio bi vidjeti te autore takvih dubokoumnih članaka koji se skrivaju iza "Večernji list". Da ih vidim, možda bi mi neke stvari bile jasnije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije