Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LYONOV VEZNJAK

Kallstrom: Nismo više tako moćni, zadovoljili bi se i Euro ligom

'Olympique Lyon's Kim Kallstrom (R) celebrates with team mate Dejan Lovren his team's first goal against Auxerre during their French Ligue 1 soccer match at the Gerland stadium in Lyon December 22,
ReutersPixsell
07.12.2011.
u 13:19

– I ako se ne plasiramo dalje u LP, nije tragedija. Nismo više toliko moćni da budemo nezadovoljni Europskom ligom – tvrdi 29-godišnji veznjak Lyona

Iza bahatosti koju su Lyonovi igrači donijeli u Zagreb krije se, izgleda, i malo straha. Onako kako će plavi dobiti ''jezikovu juhu'' ne uzmu li barem počasni bod u šest kola, lavovi će ''nastradati'' ne odrade li svoj dio posla.

Naime, iako su treći na ljestvici s pet bodova, tri manje od drugoplasiranog Ajaxa, plasman u osminu finala teoretski je moguć ako im rezultat iz Amsterdama bude odgovarao.

– Nismo jaki kao prije, nismo osvojili trofej još od 2008. godine. Ove godine nije nam bilo lako ni u kvalifikacijama za Ligu prvaka i doći do osmine finala bit će pravo čudo –  rekao je Lyonov veznjak Kim Kallstrom za L'Equipe.

Čudo će biti ako Ajax u Amsterdam Areni pobijedi Real. Iako će Mourinho odmarati udarne igrače Ikera Casillasa i Cristiana Ronalda, sastav Madriđana tjera strah u kosti. Ipak, Kallstrom nekako nije optimističan.

– I ako se ne plasiramo dalje u LP, nije tragedija. Nismo više toliko moćni da budemo nezadovoljni Europskom ligom. Ponosni smo na sve što smo napravili, nije to mala stvar.

Na kraju je ipak malo pojačao ''oštricu''.

– Dobra smo momčad, s puno sjajnih igrača i naravno da očekujemo pobjedu u Maksimiru. Dat ćemo sve od sebe i vjerujem da ćemo pobijediti s dobrom gol razlikom – zaključio je švedski reprezentativac.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
13:49 07.12.2011.

Pri nam se to veli - žaga naopak !!!

LK
Lopovi_KRADEze
15:04 07.12.2011.

Ma nema problema u Zagrebu, natrpacete mrezu TARABAMA , tj. timu zalutalom u Ligu prvaka - Dinamu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije