Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka na Wembleyu

Kalkulacije u Ligi Nacija: možemo biti prvi, ali i ispasti

Hrvatska - Engleska
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
16.11.2018.
u 21:32

S remijem može biti svega, Španjolska bi bila prva, a završi li naša utakmica 0:0, mi bismo ispali zbog ukupne gol-razlike, a svaki drugi remi (1:1, 2:2) donio bi nam drugo mjesto

Pobjedom nad Španjolskom naša si je reprezentacija omogućila da odlučuje sama o sebi.

U nedjelju na Wembleyu u slučaju naše pobjede bit ćemo prvi i idemo na završni turnir, ostajemo u elitnom dijelu Lige nacija i bit ćemo nositelji u ždrijebu za Euro.

>> Pogledajte što je izbornik Dalić rekao uoči puta u Englesku

Porazom bismo bili zadnji i ispali u B Ligu nacija. S remijem može biti svega, Španjolska bi bila prva, a završi li naša utakmica 0:0, mi bismo ispali zbog ukupne gol-razlike, a svaki drugi remi (1:1, 2:2) donio bi nam drugo mjesto i iz elitne skupine ispala bi Engleska.

Ovisno o ostalim rezultatima, možemo biti nositelji u ždrijebu Eura i s porazom. 

>> Pogledajte dolazak hrvatskih reprezentativaca u zračnu luku uoči puta u Englesku

Komentara 5

TO
TORNADO3
10:16 17.11.2018.

Pa i to je podnosljivo. Ali sacekajmo nedjelju pa cemo vidjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije