Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPLET
Povratak na članak

Kalkulacije: Što ovaj remi znači Dinamu i kako može proći skupinu?

Do kraja su ostala još dva kola, ali Šahtar je u boljoj poziciji jer se gledaju međusobni susreti. U Harkivu je bilo 2:2, a na Maksimiru 3:3 pa su Ukrajinci u prednosti.

Komentari 69

Avatar toxic alien
toxic alien
00:41 07.11.2019.

Gledao sam prijenos na HRT2, razumijem to sto su komentatori navijali za Dinamo, ali nije mi se svidjelo ono "gotovo je" poslije Dinamovog treceg gola. Imao sam neki cudan osjecaj... i nazalost, moje slutnje su se obistinile. Objektivno, Dinamo ih je trebao pobijediti u obje utakmice, a nije ni u jednoj! Za ne povjerovati! Ali sto je tu je, Dinamo je jos uvijek gospodar svoje sudbine. Dinamo moze pobijediti Atalantu i u gostima, iako oni nisu ni iz daleka tako losi kao sto to njihovi dosadasnji rezultati pokazuju. Odigrali su nerijeseno sa M. City-jem, oni mogu pomrsiti racune i Shakhtaru na njihovom terenu... A i Dinamo moze "otkinuti" bod Manchester City-ju, pa zasto ne i pobijediti ih?! Nadam se da je to jasno i Bjelici i igracima. Nisu ni oni "vanzemaljci". Sve u svemu, ova grupa je jos uvijek jako "otvorena". Uvijek optimist, vjerujem da Dinamo moze do tog "proljeca" u Ligi prvaka... ako ni zbog ceg drugog, onda zato sto su to dosadasnjim igrama ipak zasluzili!

VL
VE
vecernji55
23:45 06.11.2019.

Obrana danas kriminalna. Kad vodis 3:1 u devedesetoj minuti i prospes to u 5 minuta, nije ti sudac kriv. I da, bio je penal. Ovakvu glupost moze napraviti samo Dinamo. I sad umjesto da slavimo prolazak grupe, na kraju cemo opet biti zadnji u grupi. P.S. Bjelica je opet vrhunski vodio utakmicu, a krivci za poraz su iskljucivo igraci.

VL
TO
Tonito
23:54 06.11.2019.

Sudac nas je zje jos u prvom poluvremu za penal, na Ademiju, da je sudil niko mu ne bi niš rekao, a kad gledaš s druge strane ,samo smo si krivi. Imas par min do kraja 3:1 , i umjesto da dobiješ još tri žuta , ispucavaš loptu ,, mi q . Na kraju ko najviše gubi mi

VL
Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
23:38 06.11.2019.

Balkance netko treba naučiti da utakmica traje dok sudac odsvira kraj utakmice! Do tog trenutka treba biti koncentriran i dosljedan. Puno puta nas je glupost koštala uspjeha (Bilić koji je slavio ko lud u 92 minuti, da bi dobio gol u 95toj i na kraju izgubio nakon produžetaka, Šimunić koji je x-puta na glup način izazivao jedanaesterce, pa Dinamo amaterski danas), šteta ☹…

VL
BU
bubacro
23:48 06.11.2019.

atalanta dobije sahtar ili bude neodluceno a mi opet dobijemo atalantu i sve ok

VL
Avatar Uskok
Uskok
00:12 07.11.2019.

Nikakva malodušnost. Idemo na pobjedu u Milanu.

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
00:33 07.11.2019.

Odlicna tekma decki. Ovo sto se preokrenulo u zadnjim minutama je to sto nas i privlaci na stadione. To je Nogomet i volimo ga svim srcem.

VL
BU
Bubalamala
07:14 07.11.2019.

VAR je oštetio Dinamo u dva navrata kod Ademija, jer nije provjeravao prekršaj u šesnaestercu a dužan je reagirati kod spornih situacija. Kod prodora Ademija bilo je kontakta za jedanaesterac a osim toga udaren je u šesnaestercu isto onako kako su Ukrajinci dobili najstrožu kaznu za treći gol.

VL
AD
adler77
06:33 07.11.2019.

Mi iz ulice amateri bi se obranili da 3min.ne dobijemo 2 gola.... Sramota

VL
ON
ON
08:36 07.11.2019.

Istina je da ima puno opcija ali ja imam dojam da nam se loše piše.Ne radi toga šta je Dinamo slab nego sreća nije na našoj strani a o sudcu jučerašnje tekme nebi više.Nijemac,za hrvati kažu da su nijemci naši prijatelji.Sve smo vidjeli.

VL
IV
IvekIvek
23:12 06.11.2019.

Ovo je jako nezgodne. Nakon ovoga postaje upitno proljeće čak i za EL jer Atalanta može osvojiti još 6 bodova bez problema i proći u LP a ukrajinci imaju bolju gol razliku tako da je Dinamo sve prosuo u trii minute produžetaka

VL
Avatar mikioni
mikioni
08:45 07.11.2019.

Sramotno . Tipican balkanski mentalitet

VL
Avatar darkkati
darkkati
00:59 07.11.2019.

suci su svi kupljeni

VL
ZA
!zagreb!
23:55 06.11.2019.

Zašto toliki pritisak da se prođe skupina i onda te razbije jači. Dinamo treba svaku utakmicu igrati najbolje što može i biti će neki rezultat a nije bitan kakav je. Osvojiti nećemo. Bolje svaku utakmicu igradi dobro i pokazati što znaš pa neka i sa 5 bodova budemo posljednji. Nego imati 7 bodova i u zadnja dva kola izgubiti pa opet proći. Dinamo je postao ozbiljan klub kojeg nitko neće pregaziti a što bude bude. Gušt ih je gledati...

VL
DA
danijelrukavina4
00:12 07.11.2019.

Dobra utakmica. Dečki prespavajte. Imate još 2 utakmice. Sutra na trening i pripremiti se. I u te 2 utakmice, možete izgubiti, a možete i pobijediti. Sve vam je školica. Malo me smetalo što ste u utakmici ( igrači !!) toliko išli u rasprave sa sucima. To se ne radi. Sretno u nastavku kvalifikacija. Dobro se spremite i igrajte. Možete sa svima. Igrajte, pa kako bude. Nema straha, ni pritiska. Samo pošteno odigrajte. Bez kalkuliranja. Pa makar i sve izgubili.

VL
ON
ON
08:29 07.11.2019.

Var je samo dobro zamišljen projekt Fife i Uefe,sve ostalo je prazna priča.U toploj sobi sjede četiri dobro plaćena čovjeka i oni "drže konce pravde u rukama",dole na terenu je jedan, koji donosi odluke,ali u glavi ima da može ii pogriješit,imaju oni koji će mu dojavit da je pogriješio.Svi su oni nogometni sudci i uzajamno se štite.U dinamovom slučaju,sudac svira penal na prekršaju koji nije postojao,ali da bi zaštitili kolegu "varovci" vide drugi penal ,koji opet glavni sudac nije vidio.I sve to u poslednjem minutu nadoknade.Pametnom dosta.Nije li to bosanski lonac na evropski način.

VL
KT
KTM
07:21 07.11.2019.

Utučen sam ko i svi pravi navijači Dinama.Od 5.00. razmišljam o utakmici i razbijam glavu zbog 3-1 u sudačkoj nadoknadi.Išel je gledati jbni var,a nije kad je Ademi dobil po nozi.Kaj je tu je.Dobra je i e liga na proljeće samo da i to ne ispustimo ko jučer 3 boda.Kaj je išel s rukom prema glavi ovom golmanu??????

VL
Avatar dzambo
dzambo
05:55 07.11.2019.

Sve u svemu nije jos sve gotovo za prolaz skupine a za EL to ne bi tribal propustiti...ali posto Dinamo SAM ODLUCUJE sad je ''nova racunica'' jednostavna a prva je bila da dobiju Sahtar i bod kod Atalante i et ih na 2. mjestu na kraju a sad samo treba obrnuti taj ''racun'' bod je od Sahtara a triba dobit sad Atalantu i to je to...

VL
RO
RobertZG
06:49 07.11.2019.

Najblaže rečeno čudna utakmica. Izvrtjelo se sve od vodstva Šahtara do preokreta Dinama pa 2 crvena i nevjerojatna situacija par minuta prije kraja 3:1 da bi završilo 3:3. Na kraju te dvije utakmice Šahtar je ipak dobio više

VL
VL
????
07:45 07.11.2019.

U konačnici su si sami krivi - idu zabiti još jedan gol i bezglavo jurišaju pa izgube loptu, umjesto da s loptom odu uz aut liniju i izvuku prekršaj na sebi i onda se izležavaju 2 minute, pa kad izvedu slobodnjak umjesto da napucaju naprijed daju prvom igraču do sebe koji onda vrati preko golmana na drugu stranu igrališta pa se tako dodaju ti meni, ja tebi u krug. Kad dođeš u situaciju da nemaš kome dodati, da jednostavno napucaš loptu prema protivničkoj polovici u smjeru suprotne korner zastavice. Zar je to toliko teško? Pada mi na pamet kao primjer Rakitić 2008. protiv Turaka, ima loptu i dodaje igraču u offsideu iako ima čistu loptu daleko od opasnog prostora i sve kaj treba je zadržat loptu i čekat da netko napravi faul nad njime i gotova utakmica, ne on ide dodavati igraču koji stoji oko centra da bi kao išao na 2:0, a primarno je sačuvati loptu i ne dati priliku protivniku. To je otprilike ta razina... Da su Talijani ovo imali, ne bi se doveli u situaciju da im protivnicii zapucaju na gol.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.