Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRIĆ, PERIŠIĆ...

Kalinić otkrio tko su mu najbolji suigrači u karijeri: Gdje god igrao, pokazao je vrijednost

Split: Utakmica Hajduk - Slaven Belupo na dan obilježavanja 111. godina Hajduka
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
19.02.2022.
u 13:49

- Ne želim skupljati poene na tome koliko sam se odrekao i čega sam se odrekao. Želim ih skupljati na terenu, a nadam se da ćemo ondje biti dobri.

Nikola Kalinić je po dolasku u Hajduk izazvao pažnju ne samo hrvatskih već i talijanskih medija pa je u intervjuu za Il Messaggero otkrio tko su mu najbolji suigrači s kojima je imao prilike zaigrati tijekom karijere.

- Gdje je god igrao pokazivao je svoju vrijednost i sigurno je na mom osobnom podiju najboljih s kojim sam igrao, zajedno s Ivanom Perišićem i Lukom Modrićem - kazao je o Edinu Džeki mišljenje Kalinić.

Zajedno su igrali u Romi tijekom sezone 2019./2020. i bez obzira što se radi o kratkom vremenu, reprezentativac Bosne i Hercegovine ostavio je snažan dojam na njega.

Foto: Reuters

- Po dolasku u Hajduk zvao me Džeko, ali neću vam ništa otkriti. Ne želim skupljati poene na tome koliko sam se odrekao i čega sam se odrekao. Želim ih skupljati na terenu, a nadam se da ćemo ondje biti dobri.

Iako u prvom nastupu, protiv Slaven Belupa, nije zabio povratnički prvijenac, asistirao je za prvi pogodak Emiru Sahitiju. U 24. kolu imat će priliku zatresti mrežu posljednjeplasiranom Hrvatskom dragovoljcu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije