Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija, 10. kolo

Kalinić opet zabio, Vrsaljko slavio protiv Mandžukića

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
28.10.2015.
u 22:42

Stipe Perica igrao je do 70. minute u porazu Udinesea od Rome, koja je s nova tri boda preuzela vrh ljestvice s 23 boda

Nikola Kalinić nastavlja s odličnim igrama u talijanskoj Serie A. U desetom kolu njegova Fiorentina pobijedila je u Veroni sa 2:0, a hrvatski reprezentativac postigao je drugi gol na susretu i tako prelomio utakmicu. U 57. minuti Rossi je uputio odličnu prizemnu loptu s lijeve strane, a Kalinić je natrčao i pospremio ju u mrežu. Bio mu je to šesti pogodak u prvenstvu u deset odigranih susreta.

Tri minute kasnije asistent je izašao iz igre i svoje mjesto prepustio Milanu Badelju.

A Šime Vrsaljko slavio je u hrvatskom dvoboju protiv Marija Mandžukića. Sassuolo je pobijedio Juventus sa 1:0 sjajnim pogotkom Sansonea iz slobodnog udarca. Vrsaljko je odigrao svih 90 minuta, a Mandžukić je iz igre izašao u 60. i mjesto prepustio Morati.

Stipe Perica igrao je do 70. minute u porazu Udinesea od Rome, koja je s nova tri boda preuzela vrh ljestvice sa 23 boda, Napoli i Fiorentina imaju 21, baš kao i Inter na četvrtom mjestu.

Rezultati: Milan - Chievo 1:0, Roma - Udinese 3:1, Atalanta - Lazio 2:1, Frosinone - Carpi 2:1, Napoli - Palermo 2:0, Sassuolo - Juventus 1:0, Torino - Genoa 3:3, Verona - Fiorentina 0:2.

>>Inter prvi u Italiji, Arsenal teško poražen, Chelsea ispao!

Komentara 4

DE
derin
03:20 29.10.2015.

Bravo Kale! p.s. Malo pogledaj ostale njegove golove i asisistencije, pa ćeš vidjeti raznovrsnost, uostalom treba se znati naći u situaciju za gol i iskoristiti je.

DU
Deleted user
03:28 29.10.2015.

Jedan reče kako daje samo s 5 metara. Kao Emilio Butragueño, a jest taj igrač bio velik, baš za Real :)

DJ
djobu68
01:09 29.10.2015.

Volio bih da nije tako ali jedino sto Kalinic daje su krumpiri sa 5 metara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije