Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strani nogomet

Inter prvi u Italiji, Arsenal teško poražen, Chelsea ispao!

Chelsea
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.10.2015.
u 23:27

U pravoj drami protiv Leicestera (Kramarić zamijenjen u 64.), Hull je u 105. izjednačio na 1:1 pa prošao (5:4) nakon jedanaesteraca. Leicester je u 120. promašio jedanaesterac.

Zahvaljujući Samiru Handanoviču, Inter je zauzeo vrh u Seriji A. Slavili su u Bologni (1:0 - Icardi 67.). Handanovič je u petoj minuti sudačke nadoknade spektakularno obrani Destrov udarac s pet metara. Marcelo Brozović odigrao je cijeli susret dok je Ivan Perišić zamijenjen u 74. minuti.  

Četvrto kolo Capital One kupa ponudilo je dva velika iznenađenja. Ispali su Arsenal i Chelsea. Jose Mourinho nikada nije izgubio utakmicu Liga kupa za 90 minuta, tako je bilo i večeras. Doduše, imao je Portugalac sreće jer je Loic Remy zabio u 90. minuti, ali je onda ispao nakon kaznenih udaraca.

Stoke City poveo je u 52. kada je zabio Jonathan Walters. No, Eden Hazard promašio je zadnji jedanaesterac i gurnuo Josea Mourinha prema - otkazu. 

Arsenal je izgubio od Sheffielda (0:3). Prvi put od 1959. godine Arsenal je od nekog niželigaša izgubio s tri pogotka razlike. 

- Moram priznati da se poboljšala razina kvalitete Championshipa. Mi smo imali loptu, no nismo znali što s njom - priznao je Arsene Wenger.

U pravoj drami protiv Leicestera (Kramarić zamijenjen u 64.),  Hull je u 105. izjednačio na 1:1 pa prošao (5:4) nakon jedanaesteraca. Leicester je u 120. promašio jedanaesterac. 

>>Bayern razbio Wolfsburg i prošao u osminu finala

Komentara 2

DO
dodotatino
07:40 28.10.2015.

Sheffielda, redom svi dopingirani

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
07:04 28.10.2015.

guess what. ... I'm not surprised

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije