Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlada reprezentacija

Kalinić odbio Ladićev poziv za ogled sa Srbijom

Nikola Kalinić
Marko Lukunić/PIXSELL
29.09.2009.
u 20:48

Dražen Ladić, izbornik mlade hrvatske reprezentacije, za kvalifikacijsku utakmicu sa Srbijom (utorak 13. listopada) u Varaždinu neće moći računati na usluge Nikole Kalinića.

Blackburnov se napadač, naime, zahvalio na Ladićevom pozivu. A kao glavni razlog naveo je fizičku nespremnost.

- Razgovarao sam sa Zorislavom Srebrićem i rekao sam mu da nisam spreman, a znam kako igram kad sam u takvom stanju. Nisam odbio poziv, već jednostavno u takvom stanju ne mogu pomoći reprezentaciji. Isto bih reagirao i na poziv Slavena Bilića - kazao je Kalinić.

A Dean Lovren će se nakon utakmice A reprezentacije s Katarom u Rijeci priključiti Ladićevoj momčadi.

Komentara 5

DE
dexonn
15:07 11.10.2009.

Pa naravno da nece igrati, kad je Nikola Srbin! Sta je tu cudno?

BE
beaver
21:38 29.09.2009.

opet Ladic u centru kontraverzije. cudna li cuda ;-)

HI
Hitman
10:01 30.09.2009.

omar Hrvatska nikad nije ništa napravila na SP ni EP za mlade, SP o kojem govoriš je bio 1987. u Čileu, a osvojila ga je Jugoslavija. Važne uloge u toj reprezentaciji imali su igrači koje se još dan danas naziva \"čileanci\": Prosinečki, Šuker, Boban... Kalinića ne opravdavam, ali nije mlada hrvatska reprezentacija neuspješna samo radi njega i Mandžukića, veliku krivnju snosi i Ladić koji ne poziva npr. Delača, čiji je talent neupitan, zaobilazio je i Badelja i mnoge druge sjajne mlade nogometaše, pod isprikom da su njegovi odabranici \"klapa\", da se sjajno slažu. I sjajno igraju zajedno, što pokazuje i domaći poraz protiv Cipra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije