Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovacije Tottiju

Kalinić i Badelj potopljeni s Fiorentinom u Rimu

Nikola Kalinić
Reuters/PIXSELL
04.03.2016.
u 22:55

Caen i Monaco odigrali su 2:2 u prvoj utakmici 29. kola francuskog prvenstva. Bod Caenu donio je Kouakou u 90. minuti golom škaricama.

Roma i Fiorentina otvorili su 28. kolo talijanske Serie A, a na Olimpijskom stadionu u Rimu domaćin je u borbi za treće mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka sljedeće sezone slavio s uvjerljivih 4:1. Fiorentina je zadnji put slavila protiv Rome još u travnju 2012. godine, a ovo je za momčad Luciana Spallettija sedma pobjeda u nizu uz 22 zabijena gola, piše Goal

Roma je od samog početka krenula silovito, no tek u 22. minuti uspjela je i povesti golom El Shaarawija

Samo tri minute kasnije Salah je s Perottijem odigrao dupli pas na rubu šesnaesterca, opalio po golu, a lopta se od Astorija odbila u neobranjivu parabolu iznad Cipriana Tatarusanua za 2:0! 

U 34. minuti Milan Badelj ušao je umjesto ozlijeđenog Matiasa Vecina, a četiri minute kasnije El Shaarawi je pobjegao po lijevoj strani i sjajno vanjskim dijelom kopačke dao u sredinu gdje Perotti s desetak metara zakucava za 'tricu' Rome. Razbijena Fiorentina ipak se barem malo vratila na samom kraju prvog poluvremena kada je Josip Iličić prvo izborio penal, a onda i bio precizan s bijele točke. 

U 58. minuti Salah je pobjegao po desnoj strani, izbio sam pred golmana i kroz noge mu poslao loptu u mrežu za 4:1 vodstvo Rome. 

 

Spomenimo i kako je u 75. minuti u igru ušao Francesco Totti uz 'standing ovation' i skandiranje cijelog stadiona,a u sudačkoj nadoknadi Totti je iz slobodnog udarca pogodio stativu. 

Nikola Kalinić odigrao je cijeli susret za Fiorentinu.

Statistiku utakmice pogledajte na portalu Goal.com.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Dodajmo kako su Caen i Monaco odigrali 2:2 u prvoj utakmici 29. kola francuskog prvenstva. Bod Caenu donio je Kouakou u 90. minuti golom škaricama. Danijel Subašić branio je za Monaco dok Mario Pašalić nije konkurirao za sastav.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije