Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI USPJEH

Kakvo priznanje za Luku Modrića: Ovo nije doživio nijedan hrvatski nogometaš

Luka Modrić i Zlatna lopta
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
12.11.2019.
u 08:36

Nagradu “Golden Foot” od 2003. godine dodjeljuje kompanija za promicanje i zastupanje nogometaša World Champions Club na prigodnoj priredbi u Monacu. Dosad je nije dobio nijedan hrvatski nogometaš.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić primit će u utorak u Monacu nagradu “Golden Foot” kojom tamošnja kompanija za promicanje imidža odaje priznanje nogometašima starijima od 29 godina za održavanje uspješne 
karijere, izvijestile su u ponedjeljak navečer španjolske novine Marca.

Modrić, 34-godišnji igrač Real Madrida, nalazi se u Zagrebu na reprezentativnom okupljanju uoči subotnje utakmice sa Slovačkom.

Nagradu “Golden Foot” od 2003. godine dodjeljuje kompanija za promicanje i zastupanje nogometaša World Champions Club na prigodnoj priredbi u Monacu. Dosad je nije dobio nijedan hrvatski nogometaš.

Prošle je godine priznanje otišlo u ruke 32-godišnjeg Edinsona Cavanija, napadača Urugvaja i Paris SG-a. Ranije su tu nagradu osvajali španjolski vratar Iker Casillas i talijanski čuvar mreže Gianluigi Buffon.

Modrić i dužnosnici Real Madrida u ponedjeljak kasno navečer nisu bili dostupni za komentar.

Luka Modrić 2018. godine osvojio je Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša svijeta u toj godini, nakon što je s Hrvatskom stigao do finala Svjetskog prvenstva. S Real Madridom osvojio je četiri Lige prvaka i četiri svjetska klupska prvenstva.

Ključne riječi

Komentara 30

Avatar tituš
tituš
08:49 12.11.2019.

Kapetane, velik si! Čestitam!

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
09:04 12.11.2019.

Bravo Luka!

DU
Deleted user
08:56 12.11.2019.

Zahvaljujuci svojim roditeljima i njihovom odgoju koji su prenjeli Luki i talentu , to je nagrada i njegovim roditeljima, kako se odgoj i skromnost odmah vidi u cijelom svijetu i cijeni??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije