Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMAMO BRIGE

Kakvo priznanje! Dva naša vratara u momčadima kola Europske lige

Dominik Livaković
Jurica Galoić/Pixsell
28.11.2020.
u 12:36

Drugo je to ovakvo priznanje Livakoviću nakon što je u idealnu momčad natjecanja uvršten i u prvome kolu kada je Dinamo odigrao 0-0 s Feyenoordom u Zagrebu

Mjesto na vratima idealne jedanaestorice četvrtog kola Europa lige, saznali smo jučer, svojom je izvedbom u ogledu 4. kola protiv momčadi Wolfsberger AC-a zaslužio Dinamov golman Dominik Livaković.

Drugo mu je to ovakvo priznanje nakon što je u idealnu momčad natjecanja uvršten i u prvome kolu kada je Dinamo odigrao 0-0 s Feyenoordom u Zagrebu, a on je pritom obranio četiri udarca upućenih iz šesnaesterca i jedan s bijele točke. Ovaj put imao je četiri obrane, od čega dvije unutar svog kaznenog prostora čime je Dinamu pomogao da i nakon četvrte utakmice u skupini K natjecanja ima nulu na kontu primljenih pogodaka.

Njegov nastup u Klagenfurtu SofaScore vrednovao je ocjenom 7.9, ali ne najvećom kad su hrvatski vratari u pitanju.

Takva je pripala Rijekinom Ivanu Nevistiću koji je unatoč dva primljena gola u utakmici protiv Napolija s ocjenom 8.0 zavrijedio uvrštenje u idealnu momčad tog sustava za praćenje sportskih rezultata. Dio razloga zbog čega je tome tako su i osam obranjenih pokušaja napuljskog tima.

Komentara 1

DM
drago.miota
17:17 01.12.2020.

di su dežurni pluvači po Liviju kad im je kalinič i Subašič bili uvršteni u momčad kola EL iako Subašiču skidam kapu dobar golman skoro ko Livakovič

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije