Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALL-STAR PETORKA

Kakvo pojačanje za prvake: Treba li se uopće igrati nova sezona?

DeMarcus Cousins
Foto: DPA/Pixsell
1/4
03.07.2018.
u 09:21

Nakon ovog poteza Warriorsa mnogi se pitaju ima li uopće smisla igrati novu sezonu ili im odmah treba dati pehar namijenjen prvaku.

Golden State Warriorsi odlučili su odgovoriti na dolazak LeBrona Jamesa u Los Angelese Lakerse sjajnim pojačanjem.

Naime, ugovor s aktualnim prvacima potpisao je jedan od najboljih centara lige DeMarcus Cousins. Potpisao je na jednu godinu, a zaradit 5,3 milijuna dolara.

Warriorsi su tako kompletirali All-Star petorku koju uz Cousinsa čine Stephen Curry, Kevin Durant, Klay Thompson, Draymond Green.

Cousins je prošle sezone u dresu New Orleans Pelicansa zabijao 25,2 poena, uzimao 12,9 skokova te u prosjeku imao 5,4 asistencija.

Nakon ovog poteza Warriorsa mnogi se pitaju ima li uopće smisla igrati novu sezonu ili im odmah treba dati pehar namijenjen prvaku.

Rondo se priključio Jamesu u Lakersima

Rajon Rondo napustio je New Orleans Pelicanse i pridružit će se LeBronu Jamesu u Los Angeles Lakersima. Rondo koji je pomogao 2008. godine Boston Celticsima da osvoje naslov prvaka potpisao je jednogodišnji ugovor s Lakersima vrijedan 9 milijuna dolara, javljaju američki mediji.

Rondo (32) je do sada igrao za Boston, Dallas, Sacramento i Chicago. Prosjek prošle sezone u Pelicansima je bio 8,3 koševa, 8,2 asistencija i 4 skoka po utakmici.

Da bi napravili mjesta za Ronda a poštujući "salary cap", Lakers su pustili Juliusa Randlea koji prelazi u New Orléans. 

DeMarcus Cousins
1/9

Komentara 4

NO
nostradamus11
09:53 03.07.2018.

nema

KR
kruti221
10:20 03.07.2018.

i bez njega ne moraju igrat,ihihihi

AU
austrougarskigeneral
10:38 04.07.2018.

on i nije neko pojačanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije