Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaslužio je nagradu!

Uporan i mokar! Nebo se otvorilo, a redar nije uzmaknuo ni centimetar

Finski redar
Foto: Goran Kovačić/Pixsell/Screenhot/Instagram
1/4
09.06.2019.
u 14:55

Redarska služba na stadioni u Tampereu sjajno je odradila posao i pojedinci nisu uzmakli sa svog mjesta ni u trentku najvećeg pljuska

U kvalifikacijama za EP nogometaši Finske pobijedili su reprezentaciju BiH s 2:0. Oba pogotka za Fince zabio je Teemu Pukki.

Utakmica u Tampereu igrala se po jakoj kiši za razliku od dvoboja u Osijeku Hrvatska - Wales (2:1) gdje su igrači trčali po najvećem suncu. U Gradskom vrtu bilo je više od 30 Celzijevih stupnjeva.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Redarska služba na stadioni sjajno je odradila posao i pojedinci nisu uzmakli sa svog mjesta ni u trentku najvećeg pljuska. Jedan pripadnik redarske službe sjedio je na stolici cijelu utakmicu okrenut prema tribini.

Jedan navijač snimio je redara, a taj je video ubrzo postao hit na internetu.

Reprezentativac Petteri Forsell (28) koji igra u Miedz Legnici video je podijelio s fanovima te je tražio da mu pošalju redarove podatke.

Finski igrači žele se odužiti redaru te mu spremaju malo iznenađenje. Uspiju li doći do njega darovat će redaru finski dres s potpisima.

Hrvatske navijačice opet oduševile! Pogledajte ljepotice u Gradskom vrtu

Finski redar
1/9
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije